Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 4 december

Judas-Iscariot

Judas Iscariot

Söndag 4 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en styrkans dag. Vad menar jag med det? Jo, styrkorna av ljus drar sig samman i världen idag. De mobiliserar för att bygga upp en annorlunda och bättre framtid för Jordens folk. Det kommer att ske stora saker på Jorden nu, så väntar Er ett jordskred, kära Jordbor. Det här kommer att vända upp och ner på allt som ni har föreställt er och det kommer att tvinga er att tänka i nya banor. Ni lever i en föränderlig värld, den kan vända åt olika håll på en millisekund, så ta inget för givet. Det är bäst att öppna sina sinnen och ta in det nya med sunt förnuft och i hjärtat. Leds ni inte av hjärtat idag så kan ni lätt gå vilse, ty allt är inte som det ser ut att vara, men var säker på att friheten kommer till Jorden med mycket kärlek och överflöd till alla.

Det är på väg, kära ni, den dörren har precis öppnats, nu gäller det för Er att förvalta det väl. De gåvor som står för dörren behöver tas väl omhand och gagna stort som smått. Alla Jordens riken behöver få ta del av detta. Det är ert ansvar nu, kära Jordbor. Ta in det ansvaret i ert hjärta och gör det som ert hjärta säger åt Er att göra. Överflödet gäller allt som lever och frodas på Jorden från den minsta myra till de högsta bergen, där ingår givetvis ni kära människor på Jorden. Allt som lever och när sig på Moder Jord ska få ta del av detta stora överflöd. Ansvaret vilar nu tungt på era axlar mina kära vänner men det är ett ärofullt ansvar, som kommer att skänka mycket glädje till er själva och andra som berörs av era gåvor. Se, nu är tiden inne för att förvandla den här Jorden till en vacker och kärleksfull planet att bo på. Vi äro alla så glada för detta och ser nu tiden an med stor förtjusning. Vi finns med Er i detta stora arbete och går vid er sida och ger er råd.

Lyssna nu inåt ­- alla människor på Jorden, så att ni kan få ta del av de visa råd som kommer upp från ert hjärta. Allt är möjligt idag som idag är, tro på er själva. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och nu kommer er belöning i form av ett stort överflöd i kärlek. Kärlek till Er Jordens barn, det innefattar naturligtvis alla varelser som lever på Jorden. Det första som kommer att hända är att Nesara och Gesara kommer att tillkännagivas. Alla banker är vid det laget informerade om den nya valutan som då kommer att få laga kraft. Det här ger en skjuts till hela världen som i ett slag blir oberoende av varandra och hamnar i en helt ny situation. Hur världen hanterar detta, återstår att se, men det finns många duktiga medarbetare lite varstans i världen, så vi har fullt förtroende för er kapacitet.

Kära barn, det är med sång i hjärtat som jag skriver detta idag. Ni har nått fram till er befrielse och det är redan mycket som har hänt på er Jord. Samhällen som har börjat växa och nya sånger som har börjat sjungas. Det är en härlig tid att leva på Jorden nu. Den stora befrielsens våg drar över Jorden nu och ger tillbaka friheten till alla som vill ha sin frihet tillbaka. Är det inte underbart, så säg. Jag ser alla de underbara ting som sker på Er Jord idag och mitt hjärta är fullt av tacksamhet till Er för de underbara saker som ni nu manifesterar.

Jag är med Er. Vi är med Er i den Nya Tiden som är nu.

Med stor kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

You may also like...

1 Response

  1. May 23, 2017

    […] Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 4 december […]