Ohmnipure via Nancy Tate 3:e december

Wakeup_top_msg

Ohmnipure via Nancy Tate 3:e december

Vakna Upp: Ohmnipure, 3:e dec 2016

 

Det kommer en tid i alla människors liv, när de ställer sig frågan, vad väntar jag på? Jag verkar vänta på något som någon annan ska ge mig. Eller förväntas jag själv skaffa det jag behöver i mitt liv, även om det sker stegvis? Jag kan kanske lära mig genom stegen, och få ut mycket mer av dem.

Det är det som så många människor upplever i sina liv. Det är inte genom andra, de får det de behöver. Det är vad de själva kan tillföra till sina egna liv just nu, för det de kan tycka sig behöva om ett tag.

Det här, säger ni, är vad livet har handlat om. Nå, vad har det tillfört era liv, när ni gått i den riktningen som passar er just nu? Har ni hittat något som tilltalar er, eller blev något som ni inte ville? Kanske såg ni på själsnivå, det ni behövde se, eller skulle kunna ha nytta av att se, innan ni visste vad ni ville skulle komma in era liv. Det är en underbar resa, som har ägt rum runt om i världen. Den har medfört många saker till alla människor, inte bara genom det de sett, utan också av det andra har sett, som tagit del av erfarenheterna, eller hört talas om dem.

Det handlar inte bara om att kunna få överflöd. Det handlar om att kunna få det som krävs för att det ska uppstå harmoni i era liv, och att kunna förstå, vad som behövs för att alla i processen ska tjäna på det. Det handlar om att kunna förstå i förväg, och ha tillit till att det blir nästa upplevelse. Det kommer att ta så många till dörren av minnet, och sedan till vägen av att återskapa, i samma ögonblick ni önskar det, och har för avsikt att uppleva det.

Jag talar till er nu, med vetskap om att ni alla är på vägen ni valt. Verkar inte det vettigt för er? Det är på det sättet ni alltid har lärt er, om vad som håller er borta från att kunna manifestera det ni vill ha i ert liv. Vad skulle ni tidigare gjort, om ni tvingats vänta på att någon annan skulle tillåta er att ta ett nytt steg, för att leva på det sättet ni ville? Är ni inte fortfarande på en resa av etapper? Inser ni inte, att det sägs så mycket där ute, som styr det ni känner att ni vill göra, och väntar på?

Jag föreslår att ni tar er en titt, och frågar er hur ni tycker att ni har levt era liv hittills. Hur skulle ert nästa steg se ut, för att ta er tillbaka till resan ni har skapat? Det är underbart att kunna säga, att det förflutna är över, men fråga er själva sedan, om det förflutna inte är en del av er framtid, på grund av vad det fört fram i era nuvarande liv? Har det förflutna påverkat ert nästa nästa val, då kanske det kan vara något att ta i beaktande inför nästa steg, för uttrycket i kommande tider? Fråga er själva, om det verkligen inte finns sådant som handlar om tid, för det kan ge er ett helt nytt sätt att se på hur livet har varit, och hur ni kom till den nuvarande, och enda tiden i ert liv. Det stämmer, eller hur? En term som används mycket nu är, ”jag är det jag är.” Begrunda det, och tänk på att det kan påverka ert liv, på så många sätt. Tänk på hur allt som någonsin funnits, kan upplevas igen på ett annat sätt, som skapar något nytt, och ger ny energi genom erfarenheterna i ert liv.

Jag är Ohmnipure, och jag talar nu om något som många av er funderar på, på ert eget unika sätt. Jag ser och känner, hur ni lyssnar på allt prat omkring er, och sedan tonar ni in, och lyssnar på det er inre röst säger. Ni har möjlighet att kombinera det ni hör, och göra era egna val för nästa steg i er resa. Ni är vackra, intelligenta, visa och underbara varelser. Ni är här på den här planeten för att ni har gjort så mycket, och kommer att fortsätta att göra, under de kommande händelserna. Jag ser att ni vandrar runt i sönderfallet på dagarna, men tidvis också i ljuset, och ni fortsätter att skapa det ni kan, under era liv på återstoden av denna resa till uppvaknande. Jag vet att ni tänker på hur ni ska kunna visa underverken av resan, på ett sätt som kan tillföra upplevelser i kommande tider.

Se till att få glädje och frid i era liv, och uttryck allt av den Kärlek ni alla är. Ni är kapabla att få det ni önskar. Gå ut och bevisa det för er själva, med Kärleken ni skiner av, till allt liv.

Tack kära Ohmnipure,

Massor av Kärlek, Nancy Tate

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...