Judas Iskariot

Judas Iskariot
Söndagen 2 november 2014
Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag tänker jag ta med er på en tripp in i en annan verklighet.

Vilken verklighet då undrar ni säkert? Jo det ska jag berätta. Tänk er en äng full med blommor. Bina surrar ivrigt från blomma till blomma. Alla blommor har de vackraste och intensivaste av färger. Fjärilar flyger överallt även de med de läckraste färger i olika storlekar. Man blir stående i full beundran av detta skådespel. Som om detta inte var nog så ser du de vackraste fåglarna i olika färger. De flyger runt och letar efter frön från olika slags träd. Allt är en fantastisk syn att skåda. Det känns som om ögat inte blir mätt på detta skådespel.

Detta kära vänner är er Jord när hon mår som bäst. När inga gifter eller kemikalier tynger henne och gör henne sjuk. Hon är en pärla i universum och alla gläds nu åt att hon börjar repa sig och ta tillbaka lite av hennes forna skönhet.

Med hjälp av ert ljus och er medvetenhet är Jorden snart tillbaka i sitt forna jag med all sin skönhet och grannlåt. Ja, er Jord är vacker att se på och alla känner djup aktning för henne. Hon seglar genom rymden med många beundrande blickar på sig.

Förstå av detta att det är många som hjälper Jorden nu. Alla gör det som de är bäst på. Sakta men säkert ror de det hela i land. Allt tar sin tid. Tid finns ju inte här utan det ena måste lösa det andra.

Tänk dig en väv som långsamt växer fram inför dina ögon. Ibland måste man hämta en ny tråd att väva med. Till slut börjar man skönja bilden som tonar fram.

Där är ni nu kära vänner. Bilden börjar bli tydlig nu och vi kan se vad den ska föreställa. Den är underbar att se och den som väntar på något gott kan inte vänta för länge sägs det ju. Tålamod är en dygd så träna på ert tålamod. Var i Nuet och ni finner lugn och visshet i ert hjärta. Tro, Hopp och Kärlek hjälper er nu att finna frid i ert sinne. Försök njuta så mycket som möjligt av varje stund ni har. Tänk ljusa tankar och skicka kärlek till alla nära och kära. Skicka även till Jorden så hjälper ni henne och hon er att ta er fram den sista biten i denna oroliga tid på ytan på jorden.

Den inre Jorden har redan frid och de förbereder för Er ankomst. Allt är ljust och vackert därinne. Inga mörka negativa tankar kan ta sig ditin. De är helt skyddade från detta och även ni måste lära er att få kontroll över era tankar. Detta kommer ni att få hjälp med och mycket mer när den tiden kommer. Först måste ytan på Jorden förändras lite.

Det är ju detta som ni håller på med nu på olika sätt och resultaten börjar nu också skönjas som jag berättade innan om väven. Därför vill jag uppmuntra er att fortsätta på det sättet som ni börjat och det kan bara ge snabbare resultat. Motståndet är ju alltid starkast i början innan det får större och större fäste i det allmänna vetandet.

Ni har kommit långt Kära Jordbor, tro inte annat. Inget kan stoppa utvecklingen nu. Det kan bara gå framåt. Stegen blir bara större för varje steg ni tar. Så stega på ni bara, belöningen väntar på er där framme och ni kommer inte att ångra en sekund av allt arbete som ni utfört. Belöningen ni får för allt slit ni gör är värd mer än ni någonsin kan föreställa er.

Så kämpa på Jordens barn och ni är snart framme vid ert mål. Ljus och kärlek följer Er längs vägen av era otaliga guider och ledare.

Med ljus och kärlek,

Judas

Du gillar kanske också...