Judas Iskariot, 2 maj

Judas Iskariot

Lördag 2 maj 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en domens dag på så vis att Jorden håller på att befria sig från allt mörker och låter det ljusa komma in i stället. De som vill hålla kvar mörkret kan inte stanna kvar på Jorden så länge till. Det är ljuset som triumferar nu, det har blivit ombytta roller. Även om ni inte kan se det så tydligt på jorden än, så ser vi det klart och tydligt här ovanifrån. Allt mörker trängs mer och mer ut i hörnen och de har svårt att hitta en plats att agera ifrån. Deras agerande blir lite rökmoln här och där, mer än så blir det inte.

 

Ni växer med ljuset kära Jordbor, det ser ut att bli ett färgglatt gäng därnere. Det är skönt att se alla färger och fler kommer till för varje dag. En fantastisk syn att skåda och som ni en dag själva kommer att få varsebli. Jorden är underbar att se på, ingen blir mätt på att skåda all hennes skönhet och praktfullhet. Det här är livet kära Jordbor. Njut av allt som finns och allt som stundar. Det har ni gjort er väl förtjänta av. Ni har kämpat väl och nu har tiden kommit för att skörda av allt det ni har sått. Allt kommer nu med kärlekens vingslag. Glädje, harmoni, trygghet, välstånd och fred, ja allt vad ni har önskat er.

 

Den Nya Tiden är här kära vänner. Det finns ingen återvändo nu, så öppna era ögon och se med kärlekens blick att allt är ändrat och förvandlat inifrån och ut. Du är förvandlingen och med dig har världen förändrats. Se det vackra, se det ljusa, se det kärleksfulla, människor emellan, och du kan snart inte se något annat. Se det kärleksfulla i dig själv och sänd ut all din kärlek till världen runt omkring dig. Mirakel händer nu kära Jordbor när så många börjar förstå hur det fungerar.

 

Fler och fler sätter sina själar i kärlekens tjänst och kärleken sprider sig med vågornas hastighet. Ibland går det sakta, ibland går det fort, ibland stormar det och emellanåt är det stiltje. Stiltjen påminner oss om att vi måste absorbera allt i våra kroppar innan vi kan gå vidare. Energin böljar lite fram och tillbaka och påverkar er på många olika sätt nu. Kroppen behöver mycket vatten och vila nu. Vila så mycket som ni kan och starta inga stora projekt innan kroppen har kommit i balans igen. Balansen är viktig för att orka hålla energin uppe i en högre vibration. Vila, motion och näringsrik mat är bra stöttepelare för kroppen nu. Ni får känna in vad den behöver just för ögonblicket och försöka följa det. Kroppen är er ledsagare på jorden och måste få vad den behöver i dessa turbulenta tider av ljus och energi. Er kropp går igenom en otrolig förvandling just nu så all heder till den. Ge er kropp så mycket kärlek som den orkar ta emot och det kommer snart att kännas bättre.

 

Det är dags att bli ETT med er själva och ert högre jag. Det är första steget till att inse att ni är ETT med allting.

 

Ni har gjort stora framsteg kära Jordbor och vi möts inom en snar framtid.

 

Med så mycket kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...