Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 juni 2019

Judas Iskariot

20 juni 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Energin som nu verkar på Jorden når snart sin kulmen. Det är en stor våg av kärleksenergi som nu likt en tsunamivåg breder ut sig över världen. Det är dags att stilla sig och ta in kärleken i era liv.

En stor grupp människor håller nu på att öppna upp för den här stora kärleken. En stor omvandling kommer nu att ske i deras liv och det de gjorde igår kanske de inte gör idag. Det kan bli en del uppbrott och nya utmaningar. Det kan också vara så att man går in i något nytt efter att det stått stilla ett tag.

Energin rör om och pushar på och tar er utveckling ett steg högre upp på trappan. Trappstegen blir allteftersom lägre och lättare att nå. Ju ljusare er tillvaro blir, desto lättare känns stegen. Det är många av er som tycker att ni väntar och väntar, men det är ingen som väntar när energin rör sig överallt. Energin är i ständig rörelse och det händer saker hela tiden. Huruvida det är på gott eller ont är inte min sak att döma. Den energi ni skickar ut, den vänder om och kommer tillbaka med en liknande energi. Så var varsamma med vilken energi ni sprider runt om er. Är det en ren kärleksenergi eller är den uppblandad med en del negativ energi? I så fall kan inte kärleksenergin göra ett fullständigt jobb utan får dra sig tillbaka lite grann. Det är som vi sagt förut, du kan inte tjäna två mästare. Du får välja den ene eller den andre. I övergångstiden kan det variera lite. I bästa fall skickar man bara ut kärlek och då kan kärleken få fäste. Efterhand lär man sig att styra sina tankar och känslor och man använder sig mer av kärleksenergin. Det sker i medveten samverkan med ditt högre själv.

Det är just här ni står och väljer, kära mänsklighet. Ni varierar mellan att vara medvetna och omedvetna. Kärleksenergin pushar er till att nå en högre medvetenhet så att ni ser och förstår att allting som händer utgår från dig själv. Du är din egen mästare så att säga. Det går inte att skylla på andra, du kan bara ta ansvar för dig själv, dina egna tankar och handlingar. Det är ingenting annat som gäller för världens barn. Allting utgår från dig själv och det är där du måste börja. Det är där du kommer att uppnå dina mål. Målen finns inte utanför dig, de finns inom dig. Bit för bit leds du fram till din egen uppstigning där du blir ett med allt. Det är denna stora händelse som har börjat att formas i människors hjärtan och sinne.

Sök inom er, kära Jordbor, ty där har ni svaret på allt. Inom er finns en källa av glädje och där i denna stillhet förnimmer ni er tillhörighet till allt som är. Ni känner och förstår att ni inte är ensamma utan är en del av kosmos och att ni alltid varit det. Den frid och glädje ni känner i detta ögonblick är värt allt som ni någonsin har kämpat för. Det är till detta ni är på väg. Det är till denna oas av kärlek, frid och glädje som ni strävar mot. Det är också där ni oundvikligen kommer att hamna, ty så är det sagt och skrivit. Det Gud har bestämt kan ingen ändra på. Guds ord ligger stadfast och stilla, en evig lag som är oföränderlig och orubblig. Allt rör sig och förändras i universum men Guds lagar är fasta och orubbliga. En stilla trygghet i en ocean av rörelse. En stark kärleksenergi som leder allt i rätt riktning och omfamnar allt i ren kärlek.

Jag lämnar Er nu i ödmjukhet och kärlek.

Judas

Du gillar kanske också...