Judas Iskariot,

Judas Iskariot

Lördag 23 maj 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag har jag kommit till er för att tala om att pengarna är på väg att distribueras till sina förutbestämda platser, runt om i världen. Detta är mycket glädjande, då ett stort arbete ligger bakom detta. Många hinder har satts upp men nu kan vi äntligen se en öppning och det lär inte dröja länge innan ni själva märker av det.

Förändringens vindar blåser och de blåser allt snabbare nu. Håll i hatten kära vänner, det kommer att blåsa friskt de närmaste månaderna. När väl pengarna börjar komma ut till folket, det är då allt sker i snabb takt.

Förvirringen bland folket kan till en början vara stor men det lägger sig snart. De kommer att få tydliga budskap och de börjar snart anpassa sig till den här nya situationen som de ser är bättre för alla. De flesta förstår att man måste hjälpas åt för att få livet på jorden att fungera. Detta gäller för hela jorden med alla dess olika ekosystem, luft såväl som vatten. Vi måste ta hand om allt och varandra om det ska fungera. Det här måste vi förstå och ta till oss för att gå vidare nu. Det är många som arbetar för detta redan och de flesta förstår att mycket har gått snett i världen idag. En helt annan syn på ett hållbart samhälle behövs och det vittnar bland annat alla dessa sopberg om och det oerhörda matsvinnet som skulle kunna mätta tusentals och åter tusentals hungriga människor runtom i världen idag.

Men go vänner, det är glädjens tid som stundar. Allt detta ska nu rättas till och denna nya era har redan börjat. Vi står i begynnelsens början där saker och ting förändras i en allt snabbare takt. Det är ljuset som sveper in över jorden nu och det är ljuset som ni ska hålla uppe. Det är de vackraste tankarna om hur jorden kommer att se ut och hur vi människor kärleksfullt relaterar till varandra som är viktigast nu. Se framför er hur allt förändras till den bästa av världar. Hur allt rensas upp, rengörs och återställs. Det är den visionen ni ska hålla uppe nu, för det är nu som detta sker.

Tack alla ljusarbetare runt om på vår jord för att ni låter detta ske nu. Utan er hade det inte kunnat hända. Utan en mänsklighet som är villig att vakna upp, skulle det inte hända. Vi är alla en del av detta stora mirakel som händer nu. Himlen har lovordat oss och givit oss sitt bistånd härtill.

Halleluja, halleluja

Vi tackar Vår Fader för hans stora visdom och stöd i denna prekära tid. Med himlens hjälp går vi nu fram med stormsteg mot målet. Det finns inget som hindrar oss nu kära jordbor. Det enda hinder som finns är det du har inom dig. Det är ditt eget hinder så att säga. Detta kan dock lätt avhjälpas med hjälp av lite vägledning och dina guider. Tvivla inte på er själva. Ni är alla gudomliga och älskade för dem ni är. Ni har alla gjort ett stort arbete härnere på jorden även om ni inte själva ser det än. Var och en av er har dragit sitt strå till stacken. Tro inte annat, kära vänner. När den tiden kommer, så kommer ni att förstå och se eran hela historia. Hur mycket ni faktiskt har uträttat under tidernas förlopp. Det här är bara en liten del av hela er historia och ni kommer att bli mycket förundrade, när sanningen väl kommer fram. Det ska bli roligt att se er min den dagen.

 

Jag ser fram emot ett kärt återseende.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...