Judas Iskariot, 23 April 2015

Judas Iskariot

Torsdag 23 april 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar er alla från ovan. Jorden tackar för all healing som den fick igår. Mycket är smutsigt och behöver renas. Alla era positiva tankar om hur det egentligen ska se ut här på jorden med rent vatten och frodiga växter gör mer nytta än ni tror. Det påverkar det kollektiva vilket i sin tur påverkar folks tänkande. Fler och fler människor börjar arbeta för en bättre balans i naturen och för allt liv på jorden. De förstår hur viktig jorden är för allas överlevnad.

Era positiva tankar är guld värda, det är de som startar förändringarna. Hoppas ni förstår nu att det är ni som får det att hända. Ju fler ni blir ju fortare händer det saker. Allt har accelererats upp nu tack vare er Kära Jordbor. Ni har hållit ljuset högt hela tiden utan att ge upp och fler och fler har kommit till. Vi är så stolta över Er och ser jordens framtid som mycket klar och ljus nu. Det ljusa har återvänt och börjat ta plats i fler och fler hjärtan. Ni är många nu Kära Jordbor som längtar efter fred, harmoni och ljus. Ni finner det i era hjärtan en efter en. Till slut kommer den stora massan också att vakna upp. Det är inte långt kvar nu innan vi alla är där. Från vårt perspektiv att se så är vi redan där. Från erat kan det dröja ett tag till. De värsta hindren är över, det kommer att gå smidigare nu.

Fler och fler börjar se sanningarna som serveras lite här och där. En del har t.o.m. dykt upp i ”vanlig” media. Det finns utbrytare där också. De som fortfarande tror på de media som serveras till dem via de ”vanliga” kanalerna får ju då lite att fundera på. Tiden närmar sig då fler avslöjanden kommer fram så att alla kan ta del av dem. Det är då det kan bli lite oroligt i lägren men det blir bara tillfälligt. Det är förberett för att det ska kunna gå lugnt tillväga. Våra allierade är kunniga och vana vid sådana här situationer och de har möjlighet att skapa det lugn som behövs.

De viktigaste ni har att göra är att hålla ert ljus uppe så att alla kan se det. Vara i ert hjärta och sprida ljus och harmoni runt er. Räcka ut en hjälpande hand om det behövs, tala tröstande till någon som är orolig. Bara vara, bara finnas och göra det som ert hjärta säger. Den vet er roll när den tiden kommer. Misströsta inte, ni har alla något att bidra med. Vi behöver varandra för att kunna gå vidare nu.

Människosläktet behöver finna varandras ljus och hjälpas åt att stiga upp i den högre dimensionen. Ta ansvar för sig själva, varandra och jorden som ni lever på. Det är dags att ta tillbaka ansvaret över att vara jordens väktare och då har ni inte tid att slåss sinsemellan. Ni måste alla hjälpas åt med att få jordens yta i balans igen. Detta blir er största utmaning nu. Det är här vi befinner oss just nu så sänd så mycket ljus och kärlek ni kan till vår jord. Låt de ljusaste och vackraste tankarna omsluta henne och ni ska se att hon snart står där i en ny och vacker skrud.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...