Judas Iskariot, 23 januari 2015

Judas Iskariot

Fredag 23 januari 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är glad för att få tala med Er här idag. Det är mycket som händer i er värld nu. Många nya avslöjanden har kommit fram i dagen. Fler kommer det att bli de närmaste veckorna. Det kommer även att nå fram till era massmedier och det är då ni kommer att märka av en del oro hos människor som inte är lika medvetna om vad som faktiskt sker på Jorden. Känn er fram av hur mycket ni kan säga för att stilla deras oro. Allt måste gå sakta och varligt fram. Koncentrerar er på det de frågar efter i första hand. Annars kan det bli tvärstopp och ni når inte fram alls. Kom ihåg att man inte kan smälta hur mycket information som helst. Tänk på att ni själva har fått information lite i sänder och att det kändes tillräckligt många gånger. Alla behöver vänja sig vid att världen inte alls är precis såsom man trodde den var. Ingen tycker om att känna sig lurad och tvivel sätter sig in om huruvida vad som är sant.

Det är en viktig övergång och lugnet måste så långt det är möjligt hållas kvar för att övergången ska bli så bra som möjligt. Det är när kaos och panik utbryter som det kan bli besvärligt. Detta behöver inte ske vid en lugn och balanserad övergång som det är planerat för. Er hjälp är viktig nu för att hjälpa till och hålla det här lugnet på rätt nivå. Det viktiga är förståss att ni själva är lugna och tillitsfulla i det här nya som sker på Jorden. Er påverkan gör mycket för resten av mänskligheten.

Ni är många nu som söker ljuset och försöker hålla det uppe trots en del försök till kaos lite här och där i världen. De som orsakar kaoset märker att det inte fungerar och de gör några idoga försök att bryta ljusets väg men det faller ner som ett korthus. Alldeles för många ser igenom deras finter nu så det blir inte som de tänkt sig. Planerna faller isär och de har inte tillräcklig strategi eller tid för att genomföra något mer genomförbart. Det blir lite bubblor här och där som spricker sönder tämligen fort.

Ljuset är här för att stanna och mörkret flyr steg för steg längre bort. De nya teknologierna som ska hjälpa er värld och er själva kommer snart in i ljuset av er värld. Det blir en lättnadens suck för Jorden och allt liv som lever där inklusive er själva. Något som många av er har väntat på. Vem har inte det? Alla vill ju dricka rent vatten och äta giftfri mat. Andas ren luft och njuta av att naturen frodas och växer. Det är härligt att det nu äntligen ska ske, allt det som ni har väntat på.

Alla riken på Jorden ser med spänning på allt det som händer med Jorden nu. Det finns en stor förväntan både i och på Jorden över det som snart kommer att ske. Det är med tacksamhet alla följer händelseutvecklingen på Jorden, då ljuset nu har återvänt. De förstår att det är dags att komma hem och bli en integrerad del av KOSMOS. Det sjunger i allas hjärtan av glädje och hänförelse av denna möjlighet som nu har uppenbarats för dem. Det är en stor dag för Jorden och alla dess invånare att nu få förena sig med det övriga universum och förstå att vi alla hör ihop. Vi är ETT och det finns ingen separation mer. Mardrömmen är över och ni har blivit så mycket lyckligare och klokare.

Visheten kommer att råda i stället för okunnigheten. Kärleken kommer att råda i stället för hatet och glädjen i stället för sorgen. Det är underbara tider som väntar, mina kära.

Ta nu väl hand om Er och ge er själva så mycket kärlek som ni kan.

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...