Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 juni

Judas Iskariot

Fredag 26 juni 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Solen skiner allt klarare ner på Jorden och energierna blir allt högre. Många kroppar kämpar nu för att bli av med allt skräp och ge plats åt den högre energin. Detta ger förändringar både psykiskt och fysiskt. Vissa saker klarar du inte längre av att göra eller att äta. Motståndet mot det som du tyckte va lätt att göra innan, känns helt plötsligt jobbigt. Det är som att du tvingas att förändra dig och dina vanor mot din vilja, för kroppen vill helt enkelt inte ha det längre. Den anpassar sig till den nya högre energin och du och ditt ”ego” måste helt enkelt följa med. Det är inte lätt att byta vanor eller ovanor och nu får du oväntad hjälp av kroppen att göra det. Detta sker vare sig du vill det eller inte. Du vet att det är rätt men du hade inte riktigt arbetat dig fram till den viljan än. Kanske har du försökt några gånger men misslyckats. Kroppen ger dig draghjälp nu och du måste anpassa din motivation och ditt sinne därefter. Följ kroppens känsla så mycket du kan och klarar av just nu, så ska du se att det blir bra. Ni växer in i det här tillsammans och i slutändan kan det inte bli annat än bättre för både kropp och själ.

Din medvetenhet ökar och du både förstår och ser allt i ett bättre perspektiv. Din energi ökar och det blir lättare att känna glädje och tillförsikt för livet och allt som händer runt omkring dig. Ta tillfället i akt och lär känna din kropp och dig själv. Känn styrkan i att sakteliga bli ”Ett” med din kropp och din själ. Det är då du blir oövervinnerlig. Det är då du känner att du har förmågan att göra precis det du vill och det du längtat efter att göra. Känns inte det bra, så säg? Lite obehag nu för att bli oövervinnerlig sen? Det kan vara värt att kämpa lite för, tycker jag. Priset för det är värt mer än ära och berömmelse. Det att kunna bli hel i sig själv är en värdefull gåva. En gåva som ni länge sökt och nu är på väg att återerövra. Målet finns i sikte kära Jordbor, det är bara en liten bit kvar. Många är det som funderar på, hur de kan förändra världen och sig själva. Det är ett stort uppvaknande på gång och alla håller andan för vad som nu kommer att ske. I ett stort uppvaknande händer det alltid stora saker. Vi är med er i varje andetag nu, kära barn. Känn in att ni inte är ensamma.

Det är tusentals och åter tusentals med guider och väsen av olika slag som vill bistå er nu. Det är en trängsel av att få komma fram och hjälpa till. Alla kan givetvis inte få göra det, men alla som har någon erfarenhet av Jorden är i första hand välkomna. Därefter kommer de som har lämpliga gåvor till olika tillfällen att få närvara och hjälpa till. Alla era guider, ledare och era skyddsänglar finns förståss med er nu. Ja det är en härlig syn att se här uppifrån. Det vibrerar av en otrolig energi och rörelse överallt, det mesta osynligt för det mänskliga ögat. Men ni skulle känna er helt trygga om ni kunde uppfatta det. Därför finns det heller ingenting att vara rädd för. Ni är omgärdade av kärleksfulla väsen som bara vill er väl. De gör allt vad de kan för att hjälpa er fram nu. På olika sätt försöker de få er att gå på den vägen som ni är ämnade att gå på. De försöker stoppa felaktiga vägar och locka in er på de rätta vägarna. Det enda ni behöver göra är att stilla er och lyssna på er inre röst eller intuition. Er kropp är också en viktig vägvisare och styrs i sin tur av högre väsen och energi. Den förvandlas också från en lägre energinivå till en högre energinivå.

Det är fantastiska tider nu med mycket förändringar på gång. Se det positivt och finn kärleken i er själva. Det är det bästa råd jag kan ge er.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...