Judas Iskariot

Judas Iskariot

Tisdag den 23 september 2014

Kanal: Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en möjligheternas dag. Möjlighet att välja –  välja vadå undrar ni? Ja det kan man ju också undra. Skicka den undran djupt in i er själva och se om ni får svar där. Svaret ligger där inne någonstans. Vad vill ni göra? Vad vill ni få ut av livet? Eller är det kanske bra som det är?  I så fall behöver ni inte göra något. Men finns det en önskan djupt därinne så kanske det är dags att börja realisera den nu. Nu är det gynnsamt att börja ta sina första små steg mot sina innersta önskningar. Nu finns det stor chans att de kan gå i uppfyllelse.

Energin talar för er nu. Den är starkare och ljusare och allt manifesteras lättare. Energivibrationerna i och runt jorden hjälper er nu.

Det är dags att börja gå nu, gå mot era drömmar och den kärlek som väntar er där. Framtiden ser ljus ut mina kära. Räds inte för framtiden ni har sett värre dagar. Nu stundar ljus och glädje och hoppet kommer på nytt att tändas i era hjärtan. Bara ni lyssnar – lyssna inåt och följ ert hjärtas röst. Det är det allra viktigaste nu. Hjärtat är det viktigaste, ge det all kärlek och uppmärksamhet som ni kan och ni kommer att bli rikt belönade. Belönade med att hitta hem till er själva, er fader och hela universum.

Är inte det fantastiskt så säg? Ingenting kan vara mer fantastiskt än så. Att bli hel, vara hel det är det enda som vi längtar efter. Nu fattas ingenting och världen och universum står öppen för nya eskapader. Så tror inte att du är klar det finns alltid något nytt att lära och upptäcka. Det finns det i alla dimensioner. Var inte rädda för att bli uttråkade för så fungerar inte livet här, utan det blir bara roligare och mer glädjefullt att lära sig saker, utan den tunga energins kompakta motstånd.

Det stundar härliga tider och vi väntar så intensivt på att få träffa er och lära er om allt som ni behöver veta för att leva häruppe med oss. Det ljuder glädjetoner häruppe och alla är så förväntansfulla och kan knappt bärga sig för att få möta er. De väntar på signalen som säger att nu är det dags. Alla lyssnar intensivt efter den. De som ni måste tålmodigt vänta in så att alla pusselbitarna kommer på plats.

Skicka så mycket kärlek som ni kan till er själva, jorden och ut i kosmos så att transformationen kan gå så smidigt som möjligt. Er medverkan är möjlig nu, ni påverkar alla och allt som finns runt omkring er. Därför är er kärlek och era positiva tankar så viktiga nu. De kan förändra världen i den takt som fler och fler vaknar upp och börjar förstå meningen med sitt liv och varför de inkarnerade här och nu på jorden.

Med er kärlek och ert ljus hjälper ni andra att hitta sin kärlek  och sitt ljus. På det viset så sprids det snabbare och snabbare och Jorden och vi kan lättare fullborda vår transformation.

Därför ber jag er kära vänner att hålla ljuset högt och skicka så mycket kärlek som ni kan. Ni är verkligen behövda och alla änglar sjunger en kärlekssång  för att ni ska hålla modet uppe och ge hoppet åter till alla vilsna själar här nere på Jorden. Så att så många som möjligt kan få vakna upp och förstå sin roll och betydelse här på jorden och förstå att vi alla är Ett. Att vi alla hör ihop som en enda stor familj.

Jag skickar ljus och kärlek till Er och tackar er för er tillit och att ni håller hoppet och ljuset uppe. Det är tack vare Er som vi nu snart får möjlighet att mötas. Ni måste förstå hur älskade ni är och hur glada vi är för att ha fått äran att välkomna er hem igen.

Med så mycket kärlek Judas

 

Kanalisering Ann Dahlberg

Du gillar kanske också...