Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 18 november

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 18 november 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det domens dag samtidigt som det är befrielsens dag. Hur kan det komma sig. Jo all karma och alla rädslor kommer upp till ytan och befrias. Er själ växer och tar plats i era kroppar och ert mörker och era rädslor trängs undan och kommer upp till ytan. De behöver ses för att kunna befrias och omvandlas till ljus. Ni gör ett gediget arbete gott folk på Jorden. Ljuset tar mer och mer plats och omvandlar den här planetens yta till en ljusare plats att leva på. Vi ser det tydligt här uppifrån, vi ser hur kompakt ni håller ljuset på Jorden. Er dröm om ett bättre liv på Jorden vidmakthålles genom drömmen i ert hjärta. Er dröm är sann och god och manifesterar sig nu bit för bit på Jorden. Det är en underbar syn att se och alla har nu många ledsagare med sig. Det riktigt sjuder av liv och rörelse överallt.

Vi ser detta ur vårt perspektiv som är ett energimässigt perspektiv. Vi ser folkmassor som arbetar med sig själva och det land de bor i. Vi ser att stora förändringar kan ske på grund av ett förändrat tänkesätt hos dessa folkmassor. De löser karma för både sig själva och sitt land. Det kollektiva fältet börja luta åt det ljusa hållet nu kära Jordbor. Vi är innerligt tacksamma för ert gedigna arbete. Ljuset hjälper Er nu att slutföra ert arbete på Jorden. Ert arbete med att vända det negativa till det positiva att förvandla mörker till ljus.

Ni är mästarna, ni är visionärerna som aldrig ger upp utan sår ihärdigt era frön tills de växer upp och blommar med full kraft. Vi ser många blommor som har slagit rot och sprider nya frön över Jorden nu. En del av dem har slagit rot och det växer lite här och där. Arbetet med att förvandla den här planeten till en ljusare plats att bo på har börjat. Fler och fler strömmar till för att bidra med sin kunskap och sina förmågor. Det är en kedjereaktion som har startat och den går inte längre att hålla tillbaka.

Er planet har vänt riktning och allt som lever och föds går i samma riktning som sin planet. Det är ljuset med all dess glädje och kärlek som denna planet har valt och det är i ljuset som dessa barn föds eller väljer att omfödas. Mörkret har flytt, det finns ingen väg tillbaka för mörkret att få fäste på Jorden igen. Dess tid är ute och det får finna sig i att bli omvandlat eller lämna denna plats. Det finns inga fler val eftersom Jorden och dess befolkning har fattat sitt beslut om att träda in i den ljusa eran. Så ni förstår nu gott folk på Jorden att era rädslor är obefogade. Ni har redan banat väg för den ljusa vår som nu är här och väntar på att användas av er. Händelser som bekräftar detta kommer nu att ske slag efter slag. Vi bekräftar åter igen att Er tid är nu och världen väntar på era handlingar ty Er värld bär nu ljusets formel.

Er Gud har bevarat och välsignat Er så tacka och ta emot er välsignelse Kära barn på Jorden. Vi sjunger och lovordar vår Gud och tackar så innerligt för den stora Gåvan som han har sänt oss och med sin vishet och kärlek visat oss vägen till att nå detta stora mål.

Halleluja, halleluja, halleluja

Jag avslutar nu detta veckovisa meddelande med stor glädje i mitt hjärta.

Med stor kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...