Änglarna via Ann

Meddelande från Änglarna

20 september, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

När ni har en önskan eller en dröm, går ni in i en dans med Gud och hela universum. Ni börjar sända ut en energi som säger, ”Jag älskar denna dröm. Jag vill att den här drömmen ska bli sann.” Till samma grad som ni älskar den och tillåter er själva att vara upprymda av förväntningarna, så stark är signalen som ni sänder ut i universum. Rädsla försvagar signalen. Tvivel försvagar signalen. Åtagandet att få det ni önskar, även när ni inte har en aning om hur det ska gå till, förstärker signalen. Fokuserad kärlek är en stark kraft!
Så när ni vill ha något i ert liv, börja med att tillåta er själva glädjen och passionen som kommer när ni tanker på att ha detta, att känna hur det skulle kännas att ha denna situation, och därmed dessa känslor i era liv. Tillåt er själva denna känsla nu…redan innan situationen kommer, för genom att göra så, så blir ni en magnet.
Sedan kära vänner, agera! Agera när ni får impulsen att agera. Agera när ert hjärta sager, “Gör detta!” Agera när ni vägleds även om ni inte vet om ni har kraften, resurserna, eller tiden. Och när ni inte blir vägledda…vänta. Vänta tålmodigt på att Gud sätter dessa passionerade impulser i era hjärtan. Vänta och tro på att händelser håller på att ske för att underlätta era drömmar. Vänta tills nästa steg avslöjas för er, helt enkelt i form av en impuls eller inspiration.
Hela livet är en dans med hela skapelsen. Ni sänder ut en signal genom era tankar och känslor, och universum svarar. Ni väntar tills ni blir vägledda. Gud agerar i kulisserna och ni agerar när ni blir inspirerade. Och innan ni vet ordet av, kära ni, så skapas den dröm som ni trodde var så omöjlig, steg för steg, ett ögonblick i taget.
Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...