Judas Iskariot, 9 maj

Judas Iskariot

Lördag 9 maj 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag kommer jag med glada nyheter. Ny stark energi har nått jorden och det är dags för det globala uppvaknandet. Fler och fler vaknar upp nu och börjar arbeta för allas bästa. Det är som myrorna i en myrstack. Nu händer det saker kära ni, det finns mängder med väsen runt er nu. Den här nya energin har öppnat upp en portal, så att fler kan besöka jorden. Det hjälper er alla att hålla energin på en högre nivå.

Oroshärdarna runt om i världen börjar långsamt att dö ut, det finns inte så mycket bränsle till dem längre. Människorna är trötta på att slåss och blir mer och mer ovilliga att slåss mot något, som de inte ser någon mening i. Hotbilden är otydlig och alltför många barn och värnlösa kvinnor dödas i striderna. Detta sänker stridsmoralen och gör att många blir sjuka och omotiverade att strida. Framförallt de män som har kvinnor och barn hemma. Hade de kunnat bryta sitt kontrakt så hade de redan gjort det vid det här laget. De kommer att bli väldigt glada den dagen, då de kan lägga ned sina vapen och kunna börja arbeta för freden i stället. Bygga upp i stället för att förstöra.

Det kommer att finnas många villiga armar som vill bygga upp jorden med en ny och bättre teknologi, som gagnar både jorden, människorna och djuren som bor på den. Det här står för dörren nu, gott folk. Timmen är slagen, Den Nya Tiden har börjat.

Det är dags att släppa rädslan för gott, ut i universum eller ner till Moder Jord. Allt kommer att förändras nu. Alla avslöjanden gör att människor får upp ögonen, för vad som verkligen pågår och kräver en förändring. De vill inte ha gifter i jorden och sen vidare i sina kroppar. De vill ha rent vatten och ekologisk odlad mat som alla kan må bra av. De vill ha friska barn som springer och leker och mår bra. Det är det viktigaste för dem. Hälsa energi och glädje betyder mycket mer än några extra prylar i hemmet. Det finns alltför många sjuka barn nu på grund av alla gifter de får i sig, så detta uppvaknande är verkligen välkommet.

Många behöver ögon att se med för att förändringarna ska ske i en snabbare takt. Så vakna upp gott folk, det är dags för förändringarna nu. Se världen som ni vill se den och ni upptäcker snart att den ligger vid era fötter. Det ljusa ni ser kommer ni att få uppleva. Det mörka ni ser kan ni också få uppleva men nu är mörkret på reträtt. Det kan inte manifestera sig lika bra som ljuset, som nu har lättare för att manifesteras. Alla ni ljusarbetare har chansen nu att manifestera den värld ni vill ha. Den kommer att manifesteras i en snar framtid lite i sänder.

Mångas liv kommer att förändras nu. Det kan vara nya uppgifter eller andra saker som händer för att ni ska gå vidare i ert liv mot det mål som ni sedan länge har skrivit i ert kontrakt. Se med glädje på det nya och vet att vi är med er i varje steg. Allt är perfekt, precis som det är just nu.

Ha tillit till dig själv och ditt ljus.

Med så mycket kärlek

Judas

 

 

 

Du gillar kanske också...