Judas Iskariot

Judas Iskariot

Lördag 25 oktober 2014

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Nu har möjligheternas tid kommit. Nya möjligheter för var och en på jorden. Räkenskapens tid har kommit och med den också nya möjligheter. När du har arbetat och släppt ditt mörker så står det ju nya möjligheter vid dörren. Möjligheter att ta en ny väg. En ny bättre och ljusare väg. En väg där du tar tillvara på dina gåvor och delar med dig till andra. En tid av förlåtelse och tjänande för allas bästa och jordens bästa.

Förstår ni nu det Jordens barn att ni alla är ETT och att tjäna för allas bästa är förståss också för ALLAS bästa. När alla mår bra och hjälper varann då kan livet bli precis det som ni drömt om. Den lycka och kärlek ni känner då överstiger era vildaste fantasier.

Jag precis som alla era guider är tjänare och vi skulle inte tänka oss att vara på något annat sätt. Det skänker oss oerhörd glädje och kärlek att kunna tjäna och hjälpa Er, Jorden allt som vår skapare önskar. Den önskan blir också vår önskan eftersom vi alla är ETT. ETT med vår skapare och hela universum. Det är lite svårt att tänka sig men det är så det förhåller sig.

Kära ni, vi älskar Er så mycket och nu när vi står på randen till det slutgiltiga målet är vi alla entusiastiska och ödmjuka inför det stora som nu håller på att hända.

Huka er gubbar och käringar för snart skräller det. När förändringarna tar fart så kommer det att blåsa starka vindar. Men även starka vindar mojnar av och blir stilla. Så bida er tid och håll ljuset högt. Låt er inte nedslås av massmedia eller negativa röster. Vet att allt är för det bästa och att ljuset leder vägen. Ljuset lyser starkt och mörkret viker undan för det kan inte motstå ljuset. Det har det aldrig kunnat.

Tack vare Er kära Jordbor, kan nu ljuset ta den plats det förtjänar i era hjärtan och överallt på Jorden. Jag blir lycklig bara jag tänker på det. Mitt hjärta jublar och det gör det tillsammans med alla andra häruppe och tillsammans med Er kära Jordbor.

Ni har gått en lång väg med många stopp och misslyckanden men nu har ni lyckats och hela universum jublar med er. Så ta fram fanfaren och trumpetar lite det är ni väl värda. Se ljuset i er själ och njut av dess sötma.

Det är en massa tomtebloss som lyser nu därnere på Jorden. Det är en fröjd att se. Alla tittar ner och letar efter sina barn. Dessa modiga barn som kämpat sig ända fram sedan de tog utmaningen att följa Jorden hela vägen. Ni undrar varför jag skriver letar.. jo för de som inte har vaknat än syns inte lika bra. Fler och fler kommer dock att vakna under det starka ljussken som nu lyser på jorden. Alla familjer anstränger sig till det yttersta för att väcka sina kära. Det kollektiva blir ljusare och ljusare vilket gör det lättare för de sovande att vakna.

Lys med det ljus du har så mycket som du kan, då hjälper du både Jorden dig själv och de sovande att vakna upp till stor glädje för alla.

Förstå det kära barn att Er bit till uppvaknande på jorden är den största av alla. Det är i det kollektiva ni vaknar upp. Det är med hjälp av varandra som ni kan ta det slutgiltiga steget in i 5D. Så tacka och skicka kärlek till varandra för det stora arbete ni gör. Ni är alla värda all uppskattning ni kan få.

Här uppifrån skickar vi så mycket kärlek och uppskattning som vi kan och får utan att störa tingens ordning. Annars hade vi nog kvävt Er i kärlek:) Det vore ju inte så bra eller hur? Skämt åsido, det finns mycket kärlek runt Er, ni kan lätt känna det när ni befinner er i hjärtat, där ni nu helst ska vara hela tiden eller så mycket som det går. Detsamma gäller för NUET. Kan ni befinna er där hela tiden, då är ni trygga för dit hittar inte egot eller rädslan eftersom de befinner sig i dåtiden eller framtiden.

Ta några djupa andetag känn in din kropp och lyssna på ditt hjärta, då har du hittat hem. Vägen hem går genom NUET och HJÄRTAT det är därför vi hela tiden ber Er fokusera på det. I dessa tider är det extra viktigt så tar dig tid att varje dag helst flera gånger om dagen att fokusera en stund på ditt hjärta och var bara där. Där med ditt hjärta här och nu en liten stund bara kan räcka långt. Även om du är mycket upptagen kan du stoppa upp en liten stund. Det är guld värt för din själ och din energi och för att få balans i din kropp som nu går igenom stora förändringar. Ni som kan vila gör gärna det lite extra, var snäll mot dig själv och ge dig det du behöver. Ta pauser och jorda er så mycket som ni kan. Det är bra att stå stadigt på jorden och att ta hand om sig själv. Ni är ju alla ETT. Det ni gör för Er själva gör ni också för andra. Tänk på det kära vänner, genom att må bra själva bidrar ni också till att andra kan må bra. Allt går in i det kollektiva.

Håll i hatten nu vänner det är förändringens vindar som blåser och det kan bara komma gott från dem. Med det menar jag att när det har blåst färdigt så har vi en ny Jord och ett nytt liv att se fram emot. Ett liv i bara KÄRLEK och LYCKA för var och en.

Med så mycket KÄRLEK, Judas

You may also like...