Judas Iskariot via Ann, 10 juli

Judas Iskariot

 Fredag 10 juli 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en vacker dag på större delen av vårt klot. Allt löper på efter beräkningarna och de små hinder vi stöter på, har vi inga problem med att lösa.

Var i hjärtat nu, kära barn. Energin som kommer ner nu är väldigt stark och de kan göra underverk med era kroppar om ni tillåter dem att göra det. Släpp in energin och låt den rensa ut det gamla och ni kan snart känna er som pånyttfödda. Det kan bli lite obehagligt först, men ni har gått igenom mycket värre saker. Den här energin kan lösa upp era blockeringar i hjärtat. Det är då ni börjar förstå ”ert sanna själv”. Hur ni hör ihop med allt och alla. Ni börjar förstå vilken väg ni måste gå. Den väg som leder uppåt, till ljuset där Er Fader så tålmodigt väntar på Er. Han har sträckt ut armarna nu för han vet att ni alla har börjat vandringen hem.

Det är en stor glädje häruppe och en stor förväntan inför det som komma skall. Musik, skratt och tårar, allt av glädje och känslosamhet. Det är många som längtar efter att få träffa sina nära och kära igen. De följer era steg med kärlek och bävan i bröstet. De vill så gärna hjälpa och försöker allt de kan och får att hjälpa er nu. De skickar sina käraste hälsningar med hopp om ett snart återseende. De vill att jag betonar att ni är sååå.. älskade, så älskade, att ni inte är ensamma, att de finns där hos er hela tiden. De sluter er i sin famn, så ofta de kan för att ge er det mod och kärlek som ni behöver. Kanske kan ni känna det i era stilla meditationer. Det var lite om hur det ser ut häruppe var det gäller er kära familj.

På jorden är det många som arbetar för er frihet nu vare sig det gäller pengar, lagar eller regeringar. Framgången har kommit till sist och pengarna är på väg ut till olika länder. Allt tar sin tid kära barn, men de som är vakna kan se vad som sker nu. En del vill inte släppa taget men de har inget val nu. Det ”nya systemet” tar över mer och mer. Det ”gamla” får dra sig tillbaka. Sakta men säkert banar det ”nya” vägen för en ny rättvis och friare värld.

Kristallerna som faller ner från himlen påverkar er på samma sätt. Den ”nya energin” banar väg för en friare själ i en sund kropp. Det ”gamla” får dra sig tillbaka och lösas upp och försvinna. Allt tar sin tid. Kroppen måste vänja sig vid den ”nya energin”. Den är mycket lättare än den ”gamla”. Nu finns det kanske risk att ni flyger iväg? 🙂 Fast det gör ni ju redan utan att ni vet om det. Ni är alla ute och flyger om nätterna. Allt kommer att få sin förklaring i sinom tid.

Koncentrera er nu bara på att ta in ”kristallenergin” och var i hjärtat och meditera lite varje dag. Svaren kommer att komma till er när ni behöver dem. Intuitionen växer med den här energin och ni kan alla finna svaren inom er själva. De talar om för er vilket som blir ert nästa steg. Lyssna inåt och ni kommer att förstå vad allt det här handlar om. Var inte rädda för förändringar, för det kan bli många sådana nu. Detta varierar naturligtvis från person till person. Det beror också på vad du har förändrat innan och i vilken process du befinner dig i.

 

Mitt råd är att följa hjärtat och den intuition du har där. Jag litar fullt och fast på din förmåga. Era guider och ledare finns med Er hela tiden. Sök hjälp och ledning om du behöver det. Vi finns där och hjälper Er så mycket som vi kan.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...