Judas Iskariot via Ann Dahlberg, June 13th, 2019

Judas Iskariot

13 juni 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag har kommit idag, för att tala om för mänskligheten, att ljuset har sänt sina första strålar till Jorden. Då menar jag inte det ljus som strålar inom er, jag menar att medvetenhetens ljus åter har nått Jorden. Jorden börjar vakna upp till en högre medvetenhet, ett större ljus och en högre kärlek. Kärlekens energi börjar nu skymta fram i allt fler hjärtan. Kärlek som gör att de inte nänns göra någon eller något illa. Deras medkänsla har vuxit och de ser nu världen i ett annat ljus. Deras mission av att vara i kärlek och dela med sig av sin kärlek och medkänsla har redan börjat att synas på Jorden. De värnar om naturen, djuren och sina medmänniskor. Insamlingar görs för att bidra till ett bättre liv, för det som deras hjärta brinner för. De har funnit sin mission i det här livet. Missionen som innebär att de delar med sig av sin kärlek var de än ser att den behövs.

Universum strålar och bidrar med sin del, ty kärlek skapar mera kärlek. Är din intention i rätt fokus för din kärlek, så finns det inga hinder, mina kära Jordbor. I så fall kan det vara tilliten som brister. Tilliten till ditt eget högre syfte i den här världen. Du har inte tillåtit ljuset att omfamna dig tillräckligt länge för att ge dig allt du behöver. Vad behöver du egentligen? Jo, kärlek och ännu mera kärlek, tills allt du ser inklusive dig själv strålar av kärlek. Hur åstadkommer man detta? Jo, genom att tillåta ljuset att omfamna dig, tills du känner att kärleken stiger upp i ditt inre. Du förstår då att kärleken är lösningen på alla dina problem. I ljus och kärlek existerar inget mörker utan du går segerviss fram på den väg som bär dig och Jorden framåt, tills ett nytt paradis har etablerats på Jorden. En ny Jord och en ny himmel har då uppstått och det råder fred och glädje på Jorden. Människorna arbetar i en gemensam anda för allt och alla och kärlek finns i överflöd.

Den ljusa epoken på Jorden har startat, den befinner sig i sin begynnelse, men ljuset har redan börjat att transformera om det mörka till det ljusa. Er medvetenhet växer i ljuset och därmed också er medkänsla. Er medkänsla påverkar i sin tur ert förhållande till er omvärld. Allt fler människor ser och förstår hur deras förhållningssätt påverkar andra människor. De börjar att ändra sitt beteende så att de inte trampar någon på tårna, så att säga. Det är också många som vägrar att ta vapen i sin hand och allt fler fredliga demonstrationer syns över världen idag. De börjar också förstå att djuren är våra medvarelser och de arbetar för att de ska få ett bättre liv, och att de tas om hand på ett värdigt sätt så att de inte lider i onödan. Många människor har också börjat få upp ögonen för naturen med all dess mångfald, och de börjar förstå att det har ett eget liv, vars liv bör värnas och tas hänsyn till på bästa möjliga sätt. Vi lever i och med naturen och behöver förstå dess skapelse för att kunna förstå vår egen.

Allt är på gång, kära Jordbor och det viktigaste ljuset för att öka er egen medvetenhet och skapa det bästa för alla finns inom er själva.

Det är i ljuset av er själva som ni skapar er nya värld tillsammans.

Låt det lysa, låt det stråla inom er!

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...