Judas Iskariot via Ann Dahberg, 26 december 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahberg, 26 december 2021

 

Jag är Judas och idag vill jag bara önskar er en fridfull helg. En helg av frid och glädje har nu åter gjort sitt intåg på Jorden. Starka energier har nu nått er jord och en stor transformation har startat som påverkar hela er jord in på den djupaste nivån. Det finns ingen återvändo mer, kära Jordbor, ljuset har kommit för att stanna och det breder sakta ut sig på alla nivåer. Det kanske inte märks så mycket till att börja med i era fysiska liv, men de som är känsliga kan förnimma dess närvaro och de genomgår en större eller mindre transformation i sitt liv. Nu sker den här transformationen för alla men den kanske inte upplevs lika starkt för dem som bara skalar av lite på ytan. Transformationen sker på en djupare nivå, och det kan ta lite tid innan du ser resultatet om du inte är medveten om det som just nu sker för mänskligheten och för Jorden. Vi är alla ett så vi kommer alla att påverka varandra. Det kan gå lite fort för en del som nu kastas rakt ut i tomma intet, en känsla som kan uppstå när man tappar fotfästet från det som man är van och trygg med.

Nu behöver vi alla hålla i varandras händer och vi behöver förstå att vi måste samarbeta och att det är tillsammans som vi kan förändra livet för oss själva och de nära och kära runt omkring oss. Stå nu upp för ditt hjärtas röst och stanna kvar i den sanning som du vet finns där. Stå orubblig och vik inte en tum från det som du känner är rätt för dig och dina medmänniskor. Du behöver inte befinna dig på slagfältet, det räcker att du står kvar i det som du känner är rätt för dig och dina medmänniskor. Det är oerhört viktigt att ni nu visar var ni står, och att ni står kvar i er egen sanning utan att beröras av något annat än det som ni känner är en sanning för er. En sanning som ni funnit inom er utan yttre påverkan från vare sig andra människor eller media.

Ni har en vis kropp, kära Jordbor, den vet precis vad den vill ha och behöver. Det kan vara bra att återknyta kontakten med sin kropp. Den skulle säkert förkasta mycket av det som ni idag stoppar i er eller få i er på annat sätt. Kroppen jobbar hårt för ert välbefinnande men den kan behöva lite hjälp. Var varsamma om er själva, kära Jordbor, och var noggrann med de varor som ni köper. Det Moder Jord inte vill ha, det vill inte heller kroppen ha. Ni är en del av Jorden och det är ingen skillnad på hennes eller era kroppar idag. Det gift som finns i henne finns också hos er. Ni behöver rensa både jorden och era kroppar från gifter och miljöavfall för att ni alla ska må bra. Tänk på det när det nya året startar, det kan kanske vara ett nyårslöfte att ge till sig själv och det skulle i förlängningen även innefatta dina medmänniskor och er jord.

Det kommer att hända en del saker inom den närmaste tiden, kära Jordbor, så jag ber er att ha kurage att stanna kvar i den sanning som ni nu står i. Fler människor kommer att sluta upp vid din sida, människor som även kan behöva din hjälp. Tillsammans kommer ni att finna styrkan för att rida ut stormen och landa i ljuset. Ljuset följer dig nu tätt i hälarna och det testar och lyser runt dig. Backa inte från ljuset, det kommer att leda dig rätt och visa dig vägen in i en ljusare framtid. Många hjälpare kommer att behövas och du är kanske en av dem. Följ ditt hjärtas röst och låt kärlek och harmoni bestråla dig inifrån och ut. Det är en tid för kontemplation just nu, kära vänner, men också en tid för handling. Det är ditt hjärtas val som styr det.  Lyssna in, kära Jordbor, lyssna in …  det är viktigt nu. Följ den ledning du får där och allt kommer att bli bra. Ni har många och starka ljusvarelser runt er, så känn er trygga och starka. Ni är för alltid omhuldade och älskade oavsett vad det nu är ni beslutar er för. Mitt råd är dock att ni följer det råd som ni får i ert hjärta för att ni fortare ska vandra på ljusets och kärlekens väg. Den väg som nu alltmer börjar skönjas på jorden. Ta fram ert svärd nu, kära Jordbor, det svärd som bringar fram ljus, sanning och styrka till Jorden. Det är ett fredens och ett ljusets svärd. Det bringar ljus och kärlek till allt liv på jorden.

 

Storkärlek

 

Judas

 

 

Du gillar kanske också...