Judas Iskariot via Ann Dahberg,  8 januari 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahberg,  8 januari 2022

 

Jag är Judas och idag är en sådan vacker dag  i mitt sinne, som man bara ser när man är tillfreds med sig själv. Hur många av er är tillfreds med er själva, där ni känner en stilla glädje och harmoni i er kropp. Jag tror säkert att ni har haft stunder med denna känsla, men hur många av er lever i det dagligen oavsett vad dagen eventuellt för med sig. En inre frid är något som ni bör sträva efter, kära Jordbor, En inre frid löser alla problem som dyker upp, så att ni ska få den bästa lösningen för det motstånd som ni eventuellt möter i er vardag. Det är i hjärtat ni finner svaret, det är i hjärtat lösningen finns. Det är inte lätt att alltid hinna stanna upp och lyssna in sig själv, men det är väl värt besväret och den tid som du ger det. Det ger dig större fördelar och hjälper dig snabbare fram på din väg som annars kan bli lite krokig med en del avfarter här och där. Ni har hjälp av ljuset som breder ut sig på Jorden idag det är lättare för var och en att finna sin inre röst eller sin inre vägledning. Det är en stor anledning till att vi talar så mycket om det, eftersom ni befinner er i en brytningstid av ljus och mörker.

Moder Jord visar vägen och hon kallar nu på ljusets hjälp, hon har öppnat upp mer för ljuset och bjuder in alla att arbeta i ljusets tjänst, att ni bara är i ljuset är en stor hjälp för Moder Jord. Många människor som bär ljuset i sina kroppar lyfter upp mörkret och transformerar om det till ljus. Det blir renare och finare på er jord. Moder Jord är en stor helare, och ni har säkert alla sett att hon under bra förutsättningar helar sig själv. Hon hjälper även er att hela era kroppar. De har stor förmåga att läka sig själva om du ger dem möjlighet att göra  det. Det betyder att ni prioriterar er egen hälsa och ger kroppen vad den behöver för att den ska kunna läka. Maten bör helst vara så ekologisk och giftfri som möjligt för att den idag ska få en chans att läka. Mycket frukt och grönsaker är alltid bra för kroppen. Försök att känna in vad det är som du själv behöver för att må bra, och då menar jag inte de beroendeframkallande livsmedel som många får i sig idag. De bör man nog minska ner till ett minimum för att man åter ska kunna känna in vad det verkligen är som kroppen behöver och vill ha just nu. Det var mycket prat om det här, men du är en del av din kropp här på Jorden och när din kropp mår bra så mår du också bra. Ni har ett samspel där ni antingen kan hjälpa eller stjälpa varandra. Ni behöver jorda er för att stå fast i ljuset och det gör ni med er kropp, så länge som ni nu befinner er på Jorden. Kroppen är en levande varelse som ni idag samspelar med, en frid inom er ger också frid utom er. Vad jag försöker få er att förstå är att när ni samspelar med er kropp, så samspelar ni även med hela universum. Allt sker på olika nivåer och detta är en nivå som ni just nu befinner er på. Ett samspel med sig själv är ett samspel med Jorden, såväl som med mänskligheten. Det är därför det viktigaste arbetet är med sig själv, sedan kommer allt annat att lösa sig. Vad du ska göra eller inte ska göra kommer som ett brev på posten och är inget alls som du behöver fundera på. Lägg hellre den tiden på att finna dig själv. Din egen väg genom livet går genom ditt hjärta som är en del av din nuvarande kropp idag, vare sig det ligger i det fysiska eller psykiska området. Hela du är ett universum i miniformat och det är därför det är så viktigt att du tar hand om dig själv.

Jag hoppas ni nu förstår varför vi pratar om vikten av att ta hand om sig själv. Tar du hand om dig själv så tar du även hand om andra, så inom …så utom.

Jag lämnar er nu att begrunda dessa ord.

 

Jag önskar er ett stort välmående och jag hyser stor tillit och kärlek till allt som ni företar er.

 

Judas

 

Du gillar kanske också...