Matthews Meddelande via Suzy Ward, 6 jan 2022

 

Matthews Meddelande via Suzy Ward, 6 januari, 2022

 

6 januari 2022

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, det här är Matthew. Först säger vi, gå in i ditt nya år med gränslös entusiasm och optimism! Vid samma tidpunkt nästa år kan ni reflektera över 2022 med en storslagen känsla av prestation om att ha hjälpt jordens folk att ta stora framsteg mot en fredlig, harmonisk värld.

Nu är vi privilegierade och hedrade över att välkomna Gud, som bad att få ha en röst i detta budskap.

GUD: Tack, Matthew. Jag gillar meddelandets början. Stora framsteg kommer att göras, det är säkert, men det kommer att bli krokiga passager medan röran i den världen städas upp. Det här året kommer att bli en spelväxlare, och vem kan bättre än jag säga att det är hög tid att stoppa det fruktansvärda spelet som några i min flock har spelat på Jorden. Det är inte att döma, det är ett faktum.

Nu, mina älskade barn, vad ni tänker och känner om mig är viktigt för er, därför för mig också, eftersom ni alla är delar av mig och i varje ögonblick tänker och känner jag precis som var och en av er gör. Så det är väldigt viktigt för mig vad ni tycker och känner om er själva.

Avvikande i min flock vill att skillnaderna i era kulturer, raser och religioner ska splittra er. De har en lång historia av att göra det framgångsrikt och genom tiderna har de använt många bedrägliga metoder för att hindra mina barn på Jorden från att veta att de är gudomliga jag och att alla är lika i mina ögon. För länge, länge sedan berättade mina främsta budbärare för folket samma sak och andra universella sanningar, men de avvikande förstörde originaluppteckningar och skrev era heliga böcker själva så att de skulle innehålla det de ville att alla skulle tro och göra.

De framställde mig som en vredesfylld, hämndlysten Gud om jag inte åtlyddes, och de stiftade lagar för egennytta som var genomsyrade av kontroll och girighet och berättade för folket att det var mina lagar. De orsakade utarmning och startade alla krig, även några i mitt namn. De anstiftade slaveri, offerriter och idén att mannen är överlägsen kvinnan, och de har förstört planeten som är mitt barn Gaias kropp.

Jag ville aldrig ha något av den där falskheten, brutaliteten, splittringen och destruktiviteten! Jag har alltid velat att min jordfamilj ska leva med glädje, i samarbete och mångfald för att berika sina liv. Jag vill att min mänsklighet ska älska och respektera varandra och naturen – allt är delar av mig också – för att bevara planetens skönhet och blomstra i dess överflöd.

Saken är den att efter att Skaparen valt mig att vara detta universums gud och låtit mig använda Dess energi för att sätta mina konstruktioner i form, har jag varit tvungen att hedra Dess gåva av fri vilja till alla mina barn. Jag får aldrig blanda mig i vad någon av dem väljer att göra, oavsett hur avskyvärt eller dödligt det är för många, många andra.

Det jag kan göra är att svara på böner om hjälp för den fria viljan, och jag har gjort det för Gaia och hennes invånare ända sedan hon bad mig för mer än 80 år sedan. Det var då hela civilisationer började skicka en massa av ljus för att höja Jordens vibrationer och öppna mina barns sinnen där så att de tydligt kan se kontrollen som pågår och resa sig mot den. En del av min flock från andra hemländer lever precis där hos er och bland annat har de förhindrat funktionen hos kärnstridsspetsar och enormt minskat de härjningar som det virala gisslet var avsett för. Andra rensar ut föroreningar ur er luft – om de inte gjorde det nonstop skulle de flesta av er dö av att andas in patogener och annan toxicitet.

Era otaliga hjälpare gör inte dessa saker och mycket mer bara för att jag sa att de kan – de andligt utvecklade i mitt flockarbete arbetar inom den universella lagen om tillåtelse att kliva in i en annan civilisations angelägenheter även när behovet av hjälp är så uppenbart – de gör det för att ni är en familj och de älskar er!

Så, mina kära barn, om ni har bett mig om hjälp eller även om ni inte har gjort det, så har ni fått det hela tiden, men jag kan inte skapa fred på Jorden eftersom det börjar med fred i varje hjärta. För flera år sedan sa jag till mitt barn Suzanne: Hjärtat är själens säte. Ni är odödliga själar gjorda av ren kärlek – det är samma energi som ljus, essensen av vår Början i Skaparen och den mest kraftfulla kraften i hela tillvaron. Den energin ÄR allt som finns! Kärlek är vad du är, vad Gaia och jag är, vad djur, växter, galaxer, medvetande och hela vårt universum är!

Kärlek är skapande, inte beteende, och det betyder inte att man gillar vad som än händer. Vissa i min flock, de ni kallar mörka, gör outsägligt onda saker. Det kan få dem att verka vara starkast, men de är de svagaste eftersom de har valt ett hjärtlöst tomrum istället för kärlek. De har bara gnistan av Skaparens väsen som upprätthåller livskraften för varje själ och deras tid på planeten är över. De kommer att föras till platser långt, långt borta där de kommer att ges andra chanser att välja kärlek och om de fortsätter att vägra kommer Skaparen att ta över.

Jag tackar alla er som lämnade era världar för att hjälpa vår Jordfamilj att gå mot att manifestera Gaias guldålder. Ert arbete har inte varit lätt, jag vet – jag har upplevt varje steg på er resa – och jag hedrar er för att ni är orubbliga. Min kärlek till er är oändlig och evig.

Nu tackar jag dig, Matthew, för att jag fick en röst i ditt första budskap om Jordens nya år. Det kommer att bli en fenomenal vändpunkt för mina barn där!

MATTHEW: Gud, vi tackar dig för dina inspirerande ord!

GUD: Matthew, jag skulle vilja att en annan röst också hörs här, om du vill, och jag ska prata med din mamma om det. Suzy, för några år sedan gav Gaia dig ett meddelande och jag bad dig att inkludera det i min femte bok i serien vi kallar Matteusböckerna. Vänligen kopiera hennes meddelande här.

[Under en global meditation under höstdagjämningen 2011 visualiserade jag Jorden i gyllene vitt ljus när jag hörde: Vänligen uppteckna mina ord. Följande är vad jag spelade in.]

Jag är Gaia, själen på planeten ni kallar Jorden. Precis som ni kan jag känna mig tunghjärtad eller lättsam. I långa tider grät jag, när min ande var bruten. Mitt folk var hatiskt mot varandra och min kropp var genomdränkt av deras blod. Jag gråter inte längre för att det finns så mycket att känna glädje över, så mycket att känna tacksamhet över.

Mitt ljus är ännu inte i full kraft, min kropp är ännu inte balanserad. Det beror på att några av mina barn fortfarande är hatiska mot varandra. Vissa av dem är utan kärlek, utan medkänsla, utan insikt om att olikheter kan vara helt fantastiska när harmoni och respekt flödar längs hjärtats linjer.

Ändå är jag glad eftersom jag är på en resa som ingen annan själ i detta universum någonsin har gjort. Jag går hem, och ni som håller i ljuset som hjälper mig att gå stadigt och snabbt framåt följer med mig. Kan ni föreställa er en större skillnad än den här resan som vi delar? Kan ni föreställa er en större spänning än vår himmelsfärd? Jag kan det inte!

Jag bad att få tala denna dag för att berätta för er om min tacksamhet mot er alla. Ni blev utvalda från ett stort antal själar, tredubbla antalet som kunde inkarnera och delta. Denna nivå av ljusservice har aldrig tidigare utförts. Vi spelar en roll i den största showen som någonsin uppförts i detta universum. Jag känner ödmjukheten som blandas med sublim tillfredsställelse för ett väl utfört jobb – i kontinuumet är vårt jobb fullbordat.

När våra resor fortsätter, väntar många underverk för er och denna vår värld. Ni har fått höra om många, så ni kan tänka på dem och se fram emot dem, men att faktiskt leva i den strålande tid som snart kommer är bortom er föreställning.

Alla varelser i detta universum ser detta vecklas ut, visste ni det? Jag kan inte föreställa mig en så stor publik! Alla själar av ljuset hejar på oss, så vi kommer att fortsätta ge dem en bra show, en upplevelse värdig till och med Guds applåder. Jag delar mitt hjärta med er och min kärlek för er svämmar över.

GUD: Tack, Suzy. Nu pratar jag med alla igen. Vet ni varför jag vill ha Gaias meddelande och mitt i Matthews första meddelande på ert nya år? Nej, självklart gör ni inte det och det var inte en rättvis fråga. Jag vill att Gaia och jag ska vara mer för er än oklara begrepp någonstans där ute eller där uppe. Som jag sa till er, vi är själar precis som ni är, och utan mer dröjsmål vill jag att ni ska känna oss och känna vår gemensamma närhet och värme inom en kärleksfull, omtänksam familj! Hur kan det vara bättre att göra det än att berätta om oss och våra känslor för er?

Jag ska berätta lite mer om ert kommande år. Det kommer att bli livligt, extremt livligt! Vägen kommer att ha gropar och gupp här och där – mina lekande barn kommer inte att lämna stillsamt – men när ni känner er som de mäktiga flerdimensionella familjemedlemmar ni är, kommer händelserna att nynna med.

Ni är också väl erfarna i att hantera en värld av människor som är tveksamma till att göra stora förändringar – ni har varit där, gjort det. Många gånger, faktiskt, och helt enkelt genom att VARA, inspirerar ni dem att gå framåt med kärleksljusenergin av er entusiasm, spänning och självförtroende. Dessa känslor är som hopp, glädje, förlåtelse, hjälpsamhet, generositet, medkänsla och tacksamhet – de är alla välvilligt smittsamma – och när de sprider sig över min jordflock kommer de att ta tyglarna för att förändra deras värld och ni kan glädjas: Uppdraget uppfyllt!

Mina älskade, snälla tänk på vad Gaia och jag har berättat för er. Herregud, nej, ni behöver inte memorera våra ord, kom bara ihåg vår kärlek till dig och behåll det i ditt hjärta. Lev från ditt hjärta och låt ditt ljus lysa briljant – du lyfter hela vårt universum!

Matthew och Suzy, jag tackar er båda. Nu tar jag farväl så ni kan fortsätta.

MATTHEW: Gud, än en gång tackar vi dig.

Nu, kära ni, vi vet hur angelägna ni är om att alla ”pandemi”-relaterade omständigheter ska upphöra – det gör vi och alla andra ljusvarelser i detta universum också! – och det kommer de att göra så fort fakta om detta brott mot mänskligheten framställs offentligt. Med allt som kommer allt snabbare, skulle det vara naturligt att förvänta sig att den sanningen och alla de många sedan länge undertryckta sanningarna kommer att bli allmänt kända någon gång under de kommande veckorna eller månaderna.

Syftet med denna aldrig tidigare skådade era på Jorden – faktiskt, som Gaia sa, i detta universum – är att öppna sinnen och hjärtan så att civilisationen kan utvecklas i den andliga och medvetna medvetenhet som de behöver för att skapa guldåldern. Om alla sanningar skulle komma fram i ett svep, skulle det kollektiva tredje densitetspsyket gå i chock och stoppa det stora momentum som byggs upp.

Sålunda kommer avslöjanden att dyka upp stegvis så att folk kan assimilera den första innan de hör den andra, och så vidare och så vidare. Även när allt accelereras är det förståeligt att upplysningen inte kan skyndas på när man tänker på den häpnadsväckande omfattningen av information som folk behöver ta in.

Så låt oss prata om vad som kommer först. Det kan bara vara ”pandemin”, men man överväger att koppla det till resultatet av presidentvalet i USA eftersom några av samma individer är ansvariga för båda de uppenbart bedrägliga situationerna.

Vi vet inte när bevis kommer att presenteras, men det finns indikationer på att det kan vara före mitten av året. Tillsammans med pågående arresteringar och åtal av inblandade individer pågår rättstvister i samband med ”pandemin” i flera länder; vissa stämningar väcks till Internationella brottmålsdomstolen; många miljoner medborgare över hela världen samlas mot restriktioner och vaccinationer; och ett växande antal trotsar dessa mandat.

Oavsett vad som beslutas om vilken information som ska avslöjas, när den kommer, kommer de flesta av befolkningen att bli chockade. Sannolika reaktioner kommer att vara en blandning av ilska, lättnad, förvirring, skuld, skam och rädsla, och vissa kan välja misstro eller förnekelse. Era mångfaldiga livserfarenheter – och de har varit ovärderliga för att hjälpa Jordens folk att vakna till den omfattning de har – kommer att göra det möjligt för er att vara en grund av klarhet och hoppfullhet för dem som kommer att haka på. För att personer som har vaccinerats dubbelt eller tre gånger inte känner att de just har fått en dödsstöt, kan det vara särskilt användbart att uppmuntra stigande vibrationer.

Oavsett vad människors känslor är om sanningen kommer detta att vara utöver oro för fysiska, känslomässiga och mentala effekter som de kan uppleva på grund av ständigt stigande vibrationer. Tänk på att era täta kroppar också är mottagliga för effekterna. Om du känner dig ur balans, nedstämd, förvirrad eller trött, kom ihåg våra förslag att andas djupt och rytmiskt, dricka mycket rent vatten, äta lätt, få tillräckligt med sömn, ta dig tid för ensamhet och vara i naturen så ofta du kan. Att dela dessa förslag med familj, vänner och kollegor kan lätta sinnena och göra dem som lyssnar lättare till mods.

Älskade systrar och bröder, när vägbanan är jämnare – och framöver är den det! – kommer ni att leva i en upplyst värld där enheten växer inom det kollektiva medvetandet och den mest spännande eran på Jorden fortsätter att utvecklas.

Vi är med er på varje steg på er resa och, med alla andra ljusvarelser i detta universum, stödjer vi er med kraften av villkorslös kärlek.

_______________________

KÄRLEK och FRID

Suzanne Ward

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...