Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 mars

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 20 mars 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag kan vi fira triumfens dag. De mörka har försökt att försena de många projekt som är på gång men måste nu se sig som slagna utav ljusets krafter. Deras små försök leder nu ingenstans utan ger bara en rökpust här och där. Jordens folk har bestämt sig för fred och känner sig ovilliga att gå någon annanstans. Folkets makt är stor, mycket större än de kunde ana. Det är inte lätt att rubba en stor massa som ni väl vet.

Medvetenheten ökar hela tiden och fler söker sig till ljuset. Ljuset skänker glädje och hopp till krigströtta människor. De vill ha glädje och hopp i sina liv och inte oro och sorg. De vill se en ljus framtid för sina barn och inte en med rädsla och mörker. De börjar se igenom mörkrets finter och arbetar intensivt med sig själva för att befria sig från rädslan som omgivit dem. En rädsla som mer eller mindre tagit över deras liv.

I sanning – ni behöver inte vara rädda. Allt ni skapar i kärlek förblir i kärlek. Det är ni som är skaparna och kan skapa den värld ni vill ha. En värld som är fri från rädsla och föds i kärlek. Det är den världen ni nu skapar för er själva och era barn. Förstå ni nu hur viktig er intention är? Det är er vilja och intension som skapar om den här världen. Se det ljusa och vackra som ni vill ha och det är det ni får. Ju fler som medvetet skapar sin värld av kärlek och ljus ju tydligare kommer den att manifesteras.

Folkets makt är stor. Det är ni, som en stor mänsklighet som förändrar er värld idag. Ni gör det tillsammans som en kollektiv enhet. Det ser ljust ut för människorna på jorden idag. För varje ny ljusstråle som når jorden så vaknar ett antal nya människor upp. Ljuset som landar på jorden påverkar även natur och djur. Allt förvandlas i det kosmiska ljuset.

Det är dags att ta varandra i händerna och sjunga en lovsång till Vår Herre som så milt och tålmodigt fört er tillbaka hem. Vi sjunger häruppe så det skallar runtom i universum. Vi är alla så tacksamma för den nåd han visat mot oss och mänskligheten. Böj era huvuden till Vår Herre och tackar för den ljusa framtid som ni nu skrider in i.

Det är en vacker och kärleksfull värld som ni nu träder in i. En värld helt annorlunda och mer fantastisk än vad ni kan föreställa er. Det vackra som ni kan föreställa er kan inte mäta sig med det ni kommer att få uppleva. Så visionera, kära Jordbor och gå bortom det kända och låt fantasin skena iväg. Se det vackra och ljusa som ni inte trodde fanns och förstå att det är där för Er. Det finns där, allt finns där i ditt hjärta. Öppna det helt och fullt och livet kan strömma in och visa sina bästa sidor.

All kärlek önskar jag Er.

Judas

You may also like...