Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 maj

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 28 maj 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det har varit en omtumlande tid för många här nu på Jorden. Det händer mycket inom var och en av Er. Ni kan tycka att ni befinner er på en resa som går som en berg – och dalbana. Det går upp och ner hela tiden. Det är saker som poppar upp och påverkar ert sinne på ett eller annat sätt. Detta kan också spegla sig i den yttre verkligheten. Vi säger som vi hela tiden har sagt. Behåll ert focus i ert hjärta och vägen blir lättare att gå. Ha tro och tillit till er själva. Ha tro och tillit till era guider att de hjälper er på vägen och kan hitta den bästa lösningen på era problem.

Er tro och tillit kan nu testas på gränsen till er förmåga. Ni är starka och klarar av detta utan större problem om ni bara har rätt focus. Focus på ert hjärta och att er själ har alla svar och lösningar som ni behöver. Tvivla inte på er själva och er förmåga, ty då sår ni tvivlens frön. Dessa kan slå rot och växa sig större. Tänk på det kära barn – var hoppfulla och ha tillit till att livet löser allt på bästa sätt och ni kommer att ha det bästa utgångsläget. Innan ni vet ordet av så är allting löst och ni vet knappt hur det gick till.

Det finns många visionärer nu som har börjat arbeta för Jordens och dess befolknings bästa. Fonderna är på plats och börjar delas ut så smått till entusiastiska människor med stora idéer, hur man ska lösa den här världens problem. Det första är att få en ekonomisk balans i världen. Den kommer att utjämna skillnader och lugna ner oron som finns bland människor. Ingen ska behöva förgripa sig på någon annan för att han/hon har för lite. Alla ska få vad de behöver och den hjälp de behöver. De första projekten kommer att handla om detta. Regeringar kommer att falla och ersättas av människor som har hjärtat på rätta stället. De kommer att arbeta hårt för att ena och förena världen i en gemensam ansträngning, för att få vår Jord i balans igen. Detta betyder inte att ni kommer att få ”en” regering, det betyder att många regeringar kommer att arbeta för människor och Jordens bästa. Den nya teknologin kommer att tillåtas att tas fram. Allt som är bra för Jorden och dess väsen kommer att prioriteras. NESARA lagen kommer att antas av fler och fler länder. Individens frihet och suveränitet kommer att vara i focus för den nya världens återuppbyggelse. Alla händer behövs i detta arbete, så slår er ihop och hjälp till där ni tror att ni kan vara till nytta. Det finns något för alla – att bara hålla sitt focus på det ljusa och visionera om den ”Nya Jord” som byggs upp är också en underbar hjälp. Den stöttar både er själva och andra som är på väg.

Ja, det är mycket som händer nu på er Jord kära barn och vi kan förstå att ert liv kan upplevas som omtumlande just nu. Känner ni det inte så, kan det vara på det viset att ni är den sten eller stöttepelare som håller Jorden i balans när det gungar för mycket utanför. Alla är involverade i denna process på ett eller annat sätt, vare sig vi vet om det eller inte. Det kan inte sägas för många gånger. Det viktigaste just nu är att alla ljusarbetare håller ljuset uppe och har focus på sitt hjärta. Tillåt inte tvivlet att dra ner ert ljus. Känn i ditt hjärta vad som är sant för dig! Lyssna inte på andras tvivel, de har sin egen resa att göra och får arbeta med det. Allt ljus behövs, ni är viktiga nu i detta skede, viktigare än någonsin. Så lys med ert ljus och känn i djupet av ert hjärta att allt är sant och bra. Ni har sanningen inom er, er själ viskar hela tiden de ord som ni behöver höra. Hon ger er de ledtrådar som ni just nu behöver för att lösa det som ni har för handen. Lita på er själva, lita på rösten i ert inre. Den positiva tysta rösten som bara vill ert bästa och hjälper er med vad helst ni behöver.

Er tillit och tro på att ni får vad ni behöver kommer att ge er det, för så fungerar attraktionslagen. Så visionera stort kära Jordbor, ni kan få vad ni vill!

Jag lämnar er nu med stor glädje i hjärtat, då jag ser att den ljusa framtiden är Er.

Med stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...