Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 1 december 2018,

Judas Iskariot

1 december 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och det är en ära för mig att få framföra mitt budskap idag. Himlen har nu välsignat Jorden med lite extra ljuspartiklar (adamantine). De ger ett extra skimmer på Jorden idag på både utsidan och insidan. De här adamantinpartiklarna går in på djupet och omvandlar och löser upp negativa strukturer, som inte längre kan samverka med de ljusa strukturer som nu har tagit allt mer plats på Jorden. Vi är oerhört tacksamma över att så många av er har tagit in dessa ljuspartiklar och nu vänt sina ansikten mot ljuset. Vår Allsmäktige Fader har nu själv sett till att dessa ljuspartiklar landar på Jorden. Ni får lite skjuts på vägen nu eftersom Jorden skakar loss sina gamla trauman för att åter vända hem till ljuset. Detta är vad hon önskar och brinner för, så hon får all hjälp hon ber om för att nå sina högre syften nu. Detsamma gäller för er, kära Jordbor. Höj era blickar till skyn och be om hjälp att ta in denna vackra ljusenergi, så att de kan förvandla era kroppar till ett högre ljusmedvetande. Det är bäst att stå stadigt förankrad i Moder Jord när ni låter dessa ljuspartiklar förankra sig i era kroppar, detta för att balansen ska kunna behållas och ge er bästa möjliga resultat. Balansen av att vara ett med Moder Jord och göra denna resa tillsammans med henne. Sitt och njut av denna energi samtidigt som ni känner att fötterna är hårt förankrade i Jorden. Det är då ni förstår vart ni är på väg och vad som är viktigt i ert liv.

Det viktigaste för många av er är att ta del av denna energi och bli ett ankare med Jorden. På detta sätt fördelar ni energin så att den tillfaller alla delar på vår planet. Det är ett viktigt jobb och det är ett arbete som påvisar uthållighet och mod. Du blir då tvungen att möta dig själv på gott och ont. Känn att energin hjälper dig att släppa det gamla och välkomna det nya. Det nya som ger dig fler insikter angående meningen med ditt liv och livet i övrigt. Det är stora insikter som är på gång för att fullbordas i många hjärtan. Insikter som gör dig mindre och större på samma gång. Samtidigt som du känner dig liten som en myra i förhållande till Universum så är du samtidigt ”ett” med det. Du är ”ett” med detta stora gigantiska Universum och kan du då bli annat än ödmjuk till sinnes. Förnimmer du inte en bävan i hjärtat när du tänker på det?

Följ ljuset kära barn och allt kommer att uppdagas för dig i gryningens timme. Denna timme kommer snart att göra sin entre´på Jorden och det är då bäst att ni är förberedda. En stor del av mänskligheten bör då ha öppnat upp ljuset i sina hjärtan och förankrat det i Jorden. De behöver vara de ljusbärare som vänder detta blad i historien. Den platta vilket ljuset nu kan manövrera sig ifrån så att fler kan få tillgång till det med hjälp av de strukturer som nu redan finns på Jorden. Det är dessa strukturer som ni nu befäster med hjälp av de adamantinpartilar som nu regnar ner på Moder Jord. Ta nu väl hand om dem och era kroppar, så har ni snart en ny ljus och kärleksfull tid på Jorden.

Jag lämnar Er nu med stor kärlek i mitt hjärta.

Judas Iscariot

Du gillar kanske också...