Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 1 juni 2019                                            

Judas Iskariot

Kanal Ann Dahlberg 

1 juni 2019                                            

 

Jag är Judas och jag har kommit idag för att hjälpa er förstå, vad de kommande tiderna kommer att innebära på ett personligt plan. Tänk dig in i situationen där du står öga mot öga med din bäste vän. Ur hans mun kommer saker som du inte längre kan förstå. De är helt främmande för den verklighet som du just nu befinner dig i. Du stirrar med bestörtning på din gode vän och försöker övertyga honom om att allt han säger är fel …. eller också ser du med vänliga ögon på din vän och säger att du har släppt allt det där och mår så mycket bättre nu. Det ger din gode vän två alternativ.

  1. Han blir arg och säger att han inte förstår sig på dig längre och går sin väg.
  2. Han blir överraskad och vill veta mer om varför du har den uppfattning som du har. Det ger dig också två alternativ.   1). Du försöker blidka honom genom att släppa din egen tro och därmed kompromissa med hans.    2). Du förklarar på en enkel nivå varför du reagerar och tycker som du gör.

Det andra alternativet är naturligtvis att föredra och i de fall du inte kan förklara din ståndpunkt, så finns det inga skäl för dig att kompromissa med ditt eget välmående. Du har kommit långt i din utveckling till att vara mer förlåtande och kärleksfull och det är inte meningen att du ska ta något steg tillbaka. Din verklighet av kärlek och förlåtande, är den verklighet som hela mänskligheten ska stiga in i, och det gäller även din gode vän. Även om du skulle förlora honom ett kort tag, så kommer ni snart att ses igen och han kommer att vara tacksam över att du stod kvar i din verklighet, den verklighet som du hade valt, för det kan vara det som fick honom att se och förstå, vart det var han själv skulle gå, även om det kanske tog ett tag för honom att inse det.

Vad jag vill säga med detta, kära vänner är att det är ingen ide´att hålla fast i människor om det är så att de inte passar in i ert liv just nu. Var dock noga med att det inte är du som väljer bort dem, det är deras ansvar vilken väg det är som de önskar att gå. Din dörr ska alltid vara öppen och välkomnande. Du ska dock inte blanda ihop deras vilja med din egen. Den väg som är din är endast din att gå och andra har sina vägar att vandra på. De råd som ges är endast för att hjälpa dem att hitta sina egna vägar som kan vara helt annorlunda i förhållande till din.

Stå kvar i ljuset, i ljuset av din själ och följ den ledning som du får. Den hjälper dig även att hjälpa andra om det är det som är meningen. Det kan vara så att deras hjälp finns på annat håll. Vi får det stöd och den hjälp som vi just nu behöver, för att gå vidare i vår egen utveckling. Steg för steg tar vi oss fram och får nya och värdefulla insikter för varje trappsteg som vi tar. Kanske finns hjälpen på ett annat trappsteg än det som du just nu befinner dig på. Det finns många trappsteg och många olika vägar att gå. Så släpp din vän om han vill gå och önskar honom lycka till och var medveten om att han utvecklas och lär sig precis så som det är menat och bäst för honom.

Det här med att ge och släppa taget kan ibland vara lika svårt. Båda kräver en viss mognad och förståelse, för att allt kommer att bli till det bästa för dig själv, och dem som du möter på din väg. Ju större relation du har till den här situationen, personen eller egendomen desto svårare är det. Det är då det finns något väldigt viktigt och verkligt för dig att lära av det som denna situation framkallar. Lyssna väldigt noga på ditt inre budskap och hör vad det har att säga dig. Försök att förstå och känn in med hela din varelse, vad det här kommer att betyda för dig. Är du redo för en större förändring i ditt liv eller är det något annat du ska lära dig? Kan det vara förlåtelse på ett djupare plan än vad du hittills har förstått? Förlåtelse kan öppna upp för en större kärlek och en större glädje i ditt liv. En kärlek som bara ger och inte önskar något tillbaka. Den villkorslösa kärleken i ett nötskal. Den stiger så sakta inom er nu, kära Jordbor. Det är den som håller på att ta över er värld och vilken värld kommer ni då att leva i? Ja, den verkliga världen av kärlek och ljus. Den värld som just nu håller på att öppnas upp inom många av er.

Min kärlek följer Er på vägen

Judas

 

 

Du gillar kanske också...