Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juni 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

1 juni 2019

Hur Ni Blir Ert Högre Själv – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förmåga att känna när någon av er gör framsteg på er resa, och vi har lagt märke till att de framsteg vi ser den senaste tiden har mer att göra med det som ni släpper än med vad ni åstadkommer. Vi ser att ni släpper behovet av att tillfredsställa andra, av att ha rätt, av att ha alla svar, och vi ser att ni blir mer bekväma med vem ni är just nu och med att inte veta.

Och detta för er närmare det harmoniska hela som ni är på väg att bli. Att bli sanningen om vem ni är handlar mer om att skala av de lager som ni inte är och att släppa självpåtagna begränsningar.

Det har mycket lite att göra med huruvida ni kunnat höja er kundalini energi eller huruvida ert tredje öga är öppet. Det har mycket lite att göra med om ni kläraudient eller kan kanalisera. Om ni kan sitta stilla och njuta av en sval bris på en varm sommardag, medan ni är helt närvarande med er själva, era känslor och vem ni nu är tillsammans med, då är ni i den stunden upplyst. Ni kan uppleva er själva som ert femte-dimensionella högre själv när som helst.

Det är inte så att ni måste klättra upp till toppen på ett högt berg och sitta där för evigt. Ni kommer att fortsätta möta utmaningar, och ni kommer att fortsätta uppleva aspekter av er själva som ni inte vill möta och erkänna. Men ni kommer också att få dessa stunder av upplysning då ni släpper övertygelser, idéer, programmering. Då ni släpper behovet av att vara någonstans, annat än där ni är, då ni släpper behovet av att vara någon, annan än den ni är, i dessa stunder, blir ni den ni vill vara och ni har makten att skapa det ni vill skapa.

Och i andra stunder kommer ni att se er själva gråta ihopkrupen på golvet, och det är ok. Det är faktiskt perfekt. Det kallas att vara människa och känna hur det känns där ni är. Ni kommer inte att vara där för evigt så det är lika bra att uppleva det helt och fullt, och det är lika bra att ni börjar älska er själva precis nu därför att ni kommer alltid att vara i ett tillstånd av att bli mer. Den resan tar aldrig slut.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...