Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 10 september

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 10 september 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en sorgens dag för många, precis som det är en glädjens dag för många andra. Vi har alla olika erfarenheter i den livsväv som vi lever i. Erfarenheter som vi behöver för att vakna upp och söka vår själ och vårt inre ljus. Ödmjuka inför livet hittar vi så vår stig och börjar förstå den yttersta meningen med livet. Vi börjar minnas vad vi kom ifrån och anledningen till – varför vi är här. Fogarna börjar att svetsas samman och helhetsperspektivet klarnar. Tilliten växer och dina steg blir fastare, de tvekar inte längre i sin färdriktning. Du har blivit en ljusets tjänare samtidigt som du blivit en tjänare till mänskligheten.

Det är den vägen vi alla vandrar och vi har samma mål även om vi har olika vägar för att nå målet. Vi är alla unika med olika erfarenheter och vägen bestäms av er själva med hjälp av era guider. Erfarenheterna kan dock variera beroende på hur väl du tar emot och lär dig av dem. Samma erfarenhet kan upprepas eller förtydligas om du lät den passera utan eftertanke. Karma finns, jo, men den kan släppas tillsammans med erfarenheten om den hamnat i god jord. Med det menas att du tagit till dig erfarenheten och lärt något av den. Du har vuxit en bit så att säga.

Mänskligheten som kollektiv har också vuxit en bit. Det har trampat ur barnskorna och börjat gå i ett par större skor. Allt händer i den takt som ni är mogna för, kära barn på Jorden. Ni har ett ansvar för era bröder och systrar runt om på Jordklotet. Det är många som behöver hjälp med att vakna. Be för era bröder och systrar och skicka dem ljus och kärlek. Många är det som vill följa er nu, men de behöver lite hjälp på vägen. Ni som har funnit ert hjärta måste stå upp som vägvisare nu. Det är ett av era viktigaste arbeten. Att vara en vägvisare innebär också att vara en tjänare till mänskligheten. Det finns många som behöver hjälp med det allra nödvändigaste. Deras tacksamhet och glädje kommer att ge tusenfalt tillbaka och ert kollektiv växer sig allt starkare. Till slut är ni redo för hela sanningen och mötet med era mentorer.

Njut av den vackra tid som ni går in i nu. Ha tålamod och förstå att er tid är nu. Allt sker i den takt som det ska ske. Allt hör ihop och allt flätas samman i den takt som tonerna smälter samman i varandra. Vibrationerna blir högre och högre, vi stiger med energierna och förändrar vår verklighet efter den. Vi dansar tillsammans i en evig dans och uttrycker den på mångahanda vis.

Var tålmodiga och tillitsfulla, känn i hjärtat att vi alla är på väg in i ljuset. En stor kollektiv massa som rör sig åt ett och samma håll.

Vi gläds med er och står med utsträckta armar för att ta emot er. Vi ser vad som händer med er Jord idag och allt är gott. Stora förändringar är på gång. Ansvarsfulla och välvilliga människor har nu tagit tag i de problem som Jorden så länge har dragits med. Andas ut, er tid är nu. Det är nu som ni kan börja arbeta för allas och er Jords bästa. Det ni har sått kommer ni nu att få skörda. Mänskligheten har länge arbetat för det här ögonblicket i sin historia, så fröjda er kära barn på Jorden. Låt tilliten växa och se förändringen runt omkring dig. Släpp all negativitet och ge dig hän åt kärleken i ditt liv.

Vi står kärleksfullt vid Er sida och applåderar era framsteg.

Med så mycket kärlek

Judas

 

 

 

 

Du gillar kanske också...