Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 11 maj, 2017

Judas Iskariot

Torsdag 11 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och nu mina kära vänner så är det dags att slå upp ögonen och vakna. Nu trumpetas det i himlen och alla änglar har brustit ut i lovsång. Nu har er vandring på den Nya Jorden börjat. Allt är klart för leverans mina kära vänner och ert arbete kan börja. Klockan slog just 12 och startskottet har gått. Jag hoppas ni förstår vad det innebär för Er. Jo, det innebär att allt kommer att komma upp i ljuset samtidigt som Jorden översköljs av ett överflöd av sällan skådat slag.

Er Jord har börjat ruska på sig och all negativitet kommer att falla av henne som ett korthus. Nya positiva matriser står beredda för att ta deras plats. Detsamma kommer att gälla för era kroppar. Det negativa kommer att försvinna och en ny hoppfull positivitet kommer att ersätta detta. Tänk vilken förändring som är på gång kära Jordbor. Nu är det bäst att hålla i hatten så att inte den blåser iväg. Var jordade, stå stadigt med fötterna djupt ner i marken, så att ni kan vara den stöttepelare som Jorden såväl behöver nu. Både Jorden och mänskligheten är i behov av jordade, medvetna människor som nu kan skrida till verket för det de tro på och dit deras hjärta säger åt dem att gå. Det är nu vi kan uppfylla drömmar på vår Jord och ni har många med Er nu av både änglar och naturvarelser. Låt hjärtat drömma stort och känn att tiden är här och att du befinner dig i ett konstant överflöd.

Det är ett gränslöst överflöd menat att gälla för all världens folk tillika med all dess natur och element. Är det inte fantastiskt så säg? Stunden är här, den stund då ni byter skepnad från fattig till rik vare sig det gäller egendomar eller kärlek. Kärleken är det högsta av allt. Kärleken ser inga hinder. Kärleken genomtränger allt som kommer i dess väg. Njut av kärleken nu kära vänner. Njut av den kärlek som nu kommer att överösa Er. Det är en ljus tid som har kommit för att stanna och verka i den tid som nu är.

Stå stilla, andas, känn kärleken som sprids i er kropp. Ta med den på din vandring och dela ut den till allt som kommer i din väg. Ju mer kärlek du sprider desto mer kommer du att få göra. Kärlek söker sig till kärlek, ty kärleken har vingar och flyger varthelst den kan få se en gnista av kärlek. Gnistan blir större och förenar sig med andra gnistor tills alltsammans är en enda stor böljande kärlek av sammanförda gnistor. Det är då som mänsklighetens kollektiv är ett kollektiv av kärlek att hämta kraft och energi och obegränsad kunskap från. Det är dit vi är på väg och då har vi fullbordat vår resa in i den ljusa sfären av kärlek.

Jag önskar Er nu lycka till och mitt hjärta klappar hårt för Jordens barn idag.

Stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...