Miriam från Saturnus via Joan, 10 maj, 2017

Miriam från Saturnus

via Joan

10 maj, 2017

 

Gud välsigne er. Jag är Julia och Gabrielle finns naturligtvis vid min sida och ger ständigt underbar styrka och tillika kärlek. Jag önskar nu säga till er alla att det sker förändringar i världen och att dessa förändringar påverkar och även förändrar er. Ni har vår kärlek, vår hjälp och kom ihåg att vadhelst ni måste möta i era liv så behöver ni bara be om hjälp och hjälp kommer att ges. Nu är någon här som har kommit långväga från. Vi stiger åt sidan för att denna vackra själ ska kunna komma igenom. Gud välsigne er för tillfället.

Jag heter Miriam och jag hör hemma på en av planeterna i Universum. Jag har kommit för att tala om för Moder Jord och de som lever på Moder Jord att ni har fått uppleva en intensiv förändring. Jag är säker på att var och en har känt av detta. Jag har kommit för att representera planeten Saturnus. Saturnus har nu en hel del att göra gällande att utbilda er, eftersom Saturnus är Den som Undervisar. Han är den som hjälper er med disciplin, som jämnar ut vägarna för er så att ni ska förstå vad som håller på att ske. En hel del är på gång, inte bara för Saturnus, därifrån jag kommer, men jag försäkrar er att förändringar sker även på andra planeter runtomkring jorden. Månen spelar en mycket stor roll i att tillhandahålla energi, liksom även solen. Energin går in i Moder Jord, lyfter upp och hjälper henne och når även var och en av er, så att ni ska börja förstå vad som håller på att ske.

Ni alla får driva ut rädsla, genom era tankar, genom era känslor. Vi har redan i olika böner talat om för er att det finns unga människor på det jordiska planet som inte alls känner till någon disciplin, så de dras till den ’trygghet’ som attraherar dem – vanligtvis den mörka sidan. Detta kommer att åtgärdas.

Mitt meddelande idag är till för er alla, för att ni ska förstå att ni inte är inramade, inom något skal. Ni lever helt enkelt i en kropp för att ni ska kunna få de upplevelser som bara jorden kan ge er. Planeten Jorden är en mysterieskola för den har många, många lärdomar att erbjuda er. Många människor, tro det eller inte, står i kö för att få komma till jorden för att få dessa upplevelser, för när de gör det, så blir de upplysta och kan göra förberedelser för den Nya Jorden att komma in. Jag kallar mig själv Miriam, ett mjukt ord, men jag härstammar från en mycket kraftfull plats. Jag har med mig den kraften och även andra planeter ger av sin styrka eftersom de behöver jorden. Därför befinner ni er under deras övervakning i och med det sätt som de vakar över er.

Idag vill jag förklara för er behovet av att vara upplyst, att veta vad som är på väg, att inse att den Nya Världen ska komma. På grund av det måste ni förändras. Ni måste vara uppmärksamma på vad ni tänker, vad ni känner, för ni kan inte komma in i denna underbara värld med de rädslor som ni nu bär. Driv ut rädslan. Det finns inget att frukta eftersom ni har så många människor omkring er som hjälper er, samt Gud, Guds-Ljuset inom er. Inser ni att detta Ljus finns där? Det finns där. Allt ni behöver gör är att ge er själva tid. Sitt ner. Vänd er inåt. Det kan knappast innebära en väldig daglig syssla för er. Ni kommer att upptäcka att om ni gör det tillräckligt ofta, så får ni bekräftelse om er framtid och ni kommer att kunna tona in er på era underbara guider som ständigt försöker lyfta upp och hjälpa er. Detta är den väg som ni kommer att vandra nu när förändringen nästintill befinner sig på slutrakan. För att den nästan är på slutrakan, se på er själva och ta reda på vilka ni är, vad ni är. Vad tror ni? Hur tänker ni? Vilka är era känslor? Ni måste lära er att kontrollera, att disciplinera er själva. Detta är dagens meddelande – disciplinera er själva. Ni behöver inte göra det på egen hand. Allt ni behöver göra är att be om hjälp och då får ni den.

Jag kommer med kärlek och jag kommer med kunskap som ni får ta emot. Den förändring som nästintill befinner sig vid sitt slut markerar en ny början. Ni får upptäcka att ni kommer att känna er mycket mer positiva, att ni kan acceptera att ni tänker annorlunda och att ni kommer att vara medvetna om era känslor, eftersom de kombineras med era tankar. Detta kan låta knepigt men i verkligheten är att vara uppmärksamma det enda ni behöver göra. Bara var uppmärksamma eftersom den Nya Världen är så underbar. Vi kan inte bära rädsla. Ja, hemska saker har ägt rum på det jordiska planet, men Ljusarbetarna har vuxit till att bilda en Ljus-kägla och den mörka sidan kan inte tåla Ljuset. Därför får ni märka att de sakta försvinner, eftersom vi tar dem till en annan plats där de får erfara på ett annorlunda sätt.

Så, lyft upp ert hjärta, Moder Jord. Lyft upp era hjärtan, gå framåt med det gyllene korset som naturligtvis är kroppen. Ära er kropp, älska er kropp och tacka kroppen för att den upprätthåller den Gudomliga Anden, som ni är. Gå framåt. Jag ber er att ständigt, ständigt vara medvetna, eftersom jag vill att ni ska vara förberedda för den Nya Världen. Den kommer inte idag eller i morgon eller ens om några år, men DEN KOMMER. Förbered er själva. Moder Jord är en mycket underbar plats. Det är en plats av mysterier, en plats där ni kan ta lärdom. Det är också en hemsk plats på grund av de olika vibrationerna, de olika religionerna. Var medvetna om att det inte spelar någon roll vilken religion ni tillhör, eftersom Guds gyllene Ljus skiner inom var och en av er. Det gör er till det gyllene Ljusets bröder och systrar. Naturligtvis har alla olika personligheter – vissa gillar ni, andra inte, men de som ni inte gillar på grund av deras personlighet, vänligen se bara till Gud inom dem, eftersom varenda en av er bär detta underbara Ljus inombords.

Jag säger inget mer. Den vibration som har kommit till Moder Jord är ett högst strålande Ljus som lyser över planeten och över var och en av er. Ni har välsignelsen inte bara från Saturnus, utan även från planeterna som omger er. Kom ihåg att månen spelar en viktig roll i ert liv, samt solen, solen är ert högre själv. Låt era guider lyfta upp er. Det är endast genom övning som detta sker. Jag har gett er en hel del att tänka på idag. Jag kommer att använda namnet Miriam för att ni i framtiden ska veta vem jag är. Så med Universums välsignelse, med era omgivande planeters välsignelse, med välsignelsen av månen och era högre själv: må Gud välsigna var och en av er.

Det var underbart. Jag är Julia, naturligtvis tillsammans med Gabrielle. Vi kan inte säga mer än så. Att få dessa besökare så långväga ifrån – att de förmår komma och att de kan använda den energi som den här lilla kan erbjuda … Det är den energi de behöver för att ta kontakt med Moder Jord. Vi säger: Gud välsigne er åter och åter igen. Lyft upp era hjärtan. Ni har en hel del att tänka på. Gud välsigne er.

 

http://www.EraofLight.com – Channel: Joan – Shared per request via Email.

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...