Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 februari 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 februari 2022

 

 

Jag är Judas och jag har kommit till er idag för att prata om den Nya Jorden. Det är egentligen ingen Ny Jord utan en Jord som stiger upp ur mörkret och in i ljuset, och på det viset förnyar sig själv. Det är samma sak som sker med mänskligheten. Mänskligheten lämnar de mörka zonerna och går in i en högre och ljusare zon. Fjällen faller från allas ögon och en ny verklighet träder fram. En helt annan verklighet än den som ni vant er vid att se i flera eoners tid. Vi vill nu fira att jorden och mänskligheten river ner alla murar som har funnits runt dem och öppnar upp för det strålande ljuset som hela tiden har omgärdat dessa murar. Ni har burits genom mörkret, men nu är det meningen att ni ska vila i ljuset. Nja, det kanske inte blir så mycket vila än, en hel del arbete återstår att göra för er och för Jorden innan ni kan njuta av de frukter som ni har sått. Ni bör dock vila inom er, och pausa yttervärlden lite då och då, för att finna balansen och kärleken inom er själva, det är den som ger er kraft att gå vidare på er väg. Den väg som ligger utstakad för er, vad ni sedan fyller denna väg med finns redan i ert inre rum. Ni har allt inom er som vi redan har sagt många gånger, det är bara för er att ta fram det. Er själ väntar ivrigt på att få vara den som leder er mot målet. Det är tillsammans med din själ och en gudomlig vägledning som du kan nå ditt mål och vara den gudomlige vägvisare som Jorden så ivrigt behöver nu.

Jorden behöver många unga och visa vägvisare som kan leda och visa på vilken väg, som det är bäst att gå för att hela vår Jord och de sår som vi tillfogat oss själva. Det är dags för ett stort helande att äga rum på Jorden. Det är mycket som är skadat men allt går att läka. Allt finns tillgängligt runt omkring er. Ni har samlat mycket visdom under tusentals år. Det gäller nu bara för er att använda den visdomen på ett sätt som gagnar hela mänskligheten och er Jord. Ni kan inte utesluta någon del, för då utesluter ni någon del hos er själva. Allt hör ihop och allt är en enhet, fattas det en bit så blir det aldrig helt. Det blir som ett pussel där det fattas några bitar. Jag tror ni förstår vad jag menar.

Det kan vara bra att visionalisera hur man vill att världen ska se ut ur ditt allra bästa drömperspektiv. Var någonstans kan du se dig själv i det perspektivet. Vad gör du? Hur känns det? Vad kan du göra för att komma till just den platsen? Finns det något steg du kan ta för att nå dit? Ja, det kan kanske kännas lite svårt, men med lite övning så kommer du en bit på väg, och nya portar kommer att öppnas för dig. Det är genom ljusets portar ni nu ska gå, det är de ljusa visionerna som ska få lite extra liv idag. Det är idéer som ger en högre utveckling som lättare kommer att manifesteras i den tid som ligger framför er. Det är dock nu som de börjar att gro. Allting sker i den stund som nu är, så beakta era tankar och känslor så att de kan ge er den bästa utdelning idag, i morgon eller framöver.

Det föds och har fötts många ljusa idéer på Jorden. En del har använts på rätt sätt och har underlättat för mänskligheten, andra har förvanskats och använts i egenmäktigt syfte och har då inte gett den positiva effekt som det från början var meningen att den skulle få. Det här kommer nu att ändras och i rätta händer kan de användas så att de kommer till nytta för hela mänskligheten.

Ni har allt, kära Jordbor, det gäller bara för er att ta fram det och påbörja er nya resa på Jorden. Jorden är ivrig att komma igång, hon har redan påbörjat sin helande resa. Det har ni också, kära mänsklighet, resan är påbörjad och vi ses snart …

Stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...