Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 23 mars, 2013

Judas Iskariot

Torsdag 23 mars 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag blåser det milda vindar över vår Jord. Jag är glad för den milda bris som vi nu kan andas in. Den kommer med hopp och längtan, hopp och längtan efter fred, kärlek och harmoni. Ett fredens år står på glänt mina kära barn på Jorden. Det är som att denna milda bris för med sig fred och kärlek. Jag känner den djupt inom mig och jag vet att det är sant. Det är ett fredens år som vi har framför oss. Allt arbete, all försakan och all uppoffring har äntligen gett resultat. Denna milda bris omfamnar Er, kära barn och den för med sig all hopp och all kärlek som någonsin kan få plats i era hjärtan.

Det är en poetisk dag idag. Det är en dag då spelemän spelar de vackraste visor som någonsin har skrivits på vår Jord och om vår Jord. De handlar om kärlek, de handlar om glädje och de handlar om frihet. Friheten finns i er själ, själen behöver frihet för att kunna göra sig hörd. Själen uttrycker sig kreativt på alla de sätt den kan, bara den får lov därtill.

Nu mina kära så släpps många själar fria och mycket kreativitet kommer att strömma ut från dem. De målar den nya bilden av vår Jord och den kan ju inte bli annat än vacker. Ja, det är en härlig dag idag och det är med glädje jag vandrar här med Er på Jorden. Vi har ett arbete framför oss men det är ett positivt och vackert arbete som gläder många själar. Ja, alla själar som finns på vår Jord och som längtar efter ljuset. Ljuset gör dem fria, det underbart vackra kärleksfulla ljuset som lyser allt starkare på vår Jord idag och många dagar härefter.

Jag skriver det här idag, för att det är viktigt att ni alla här idag, söker er själ och vågar släppa den fri. Själen behöver känna sig fri för att göra det som är bäst för den och för Er. Själen behöver ha stor plats i er boning och vara den som tar ledningen nu. Det kanske inte alls blir som ni har tänkt er, troligtvis så blir det inte det, då sinnets tänkande är rätt smalt i förhållande till själens. Själen har ett högre tänkande och ser helheten medan sinnets är begränsat till det som finns runt omkring det. Sinnet kan vara bra att orientera sig med i den verklighet som ni befinner er i, men det kan inte tänka utanför ramarna, till det behöver ni själen. Sinnet behöver ge plats åt själen och hjälpa den i stället. Det blir då en större harmoni i kroppen och ni går alla en visare väg framåt.

Det är detta ni har framför Er kära Jordbor, det är detta ni vaknar upp till. Ni vaknar upp till Er själva och blir det ljus som vandrar vidare på vår Jord. Ett ljus som bara kan göra gott och som vill alla väl. Allt här på Jorden har ju en själ och när alla själar möts uppstår en stor glädje emellan er. Ni tar hand om varandra och hjälper varandra fram nu.

Det här är otroligt vackert och kärleksfullt att se och mina ögon blir rörda till tårar när jag ser detta hända på vår Jord idag. Det händer dagligen ty det är många själar som nu har vaknat upp till sig själva och vill värna om allt liv som finns runt omkring dem. Det är en salig tid ni lever i mina vänner och den blir bara saligare och saligare.

Fåglarna kvittrar, djuren välkomnar ljuset tillika med växtligheten. Allt andas hopp och kärlek, det var det som jag ville förmedla idag.

Med stor kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...