Mike Harris från Veteran’s Today och bekräftar Informationen om Paul Ryan, 10 mars

uscivilflagpicture350

Alexandra talar med Mike Harris från Veteran’s Today och bekräftar att Informationen om Paul Ryan, som den nya Presidenten för Republiken, kan vara sann, i väntan på definitiv bekräftelse.

Hej mina kära Galaktiker!!! Jag lade precis på luren med min goda vän Mike Harris som arbetar på Veteran’s Today, den högt ansedda tidningen med alternativa nyheter, som ofta citeras på dessa sidor. Jag villa veta om han verkligen trodde på dessa inkommande rapporter om förändringar i Vita Huset.

Detta är vad Mike sa:

Domaren i högsta domstolen – Antonin Scalia – kallades till Vita huset och synbarligen gav President Obama honom bevis mot honom som en pedofil. Scalia lämnade Vita Huset med kuvert som innehåll fotografier och bevis, vilket bekräftades av Harris källor (ej avslöjande av honom) och anlände till ranchen i Västra Texas – och blev mördad följande dag.

I själva verket sägs det att han mördades av hans pedofila vänner.

Mike sa att enligt hans källor fanns det ingen dokumentation kvar, inte heller gjordes en obduktion av Scalias kropp för att säkerställa dödsorsaken.

Mike fortsatte och berättade att Scalia hade blivit tillsagd att stoppa spridningen av pedofili – att de, FBI, skulle se blidkande på hans fall. De försökte få en uppgörelse med Scalia: I utbyte mot att han avgick som Domare på Högsta Domstolen, tillsammans med att han skulle identifiera pedofilerna i hans cirklar, skulle ha få rättsskydd och tillgång till bättre behandling och skydd än vad som är normalt för andra kriminella av denna sort. Istället dödade pedofilerna honom och en jakt är på gång.

Det är dags att titta närmare på dessa rapporter om Dunford i Vita Huset och Kongressens talesman Paul Ryan från Wisconsin som nästa president. Enligt Harris så behöver detta så kallade rykte ett otvetydigt bekräftande…följ med.

DET SER DOCK BRA UT GODA VÄNNER, ENLIGT MIKE HARRIS….

I kärlek,

Alexandra

Du gillar kanske också...