Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 augusti

Judas Iskariot

Söndag 16 augusti 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det är mycket som händer nu i världen. Bankväsendet håller på att ometableras. Pengarna omdistribueras till andra säkra banker och finansmän. En ny valuta är på väg att göra sitt intåg i världen. En värdebaserad valuta som passar alla länder och dess folk.

Ni befinner er i den yttersta tiden och ni ser mycket nu som är på både gott och ont. Mörkret stiger uppåt men lämnar ljuset kvar. Förstå att ju mer mörker som kommer upp desto mer ljus tränger det fram. Mörkret ger ju vika för ljuset. Hatet öppnar upp för kärleken. Det kan riva och slita lite i envar men kärleken kommer att vinna till slut.

Se ljuset nu, kära barn. Koncentrera er på ljuset. Det är det vinnande konceptet. Det är då ni har chansen att ta stora steg framåt. Trots allt som händer och ni envetet tackar era guider och förlitar er på ljuset och Er Fader, det är då under kan ske, kära barn. Det är då ni kan gå framåt med stormsteg. Räds inte faran, kära barn. Förlita er på ljuset och att allt går efter planen, så ska ni se att allt blir bra.

Det är meningen att fötterna ska vandra i ljuset nu och att ni ska känna att frihetens timma är slagen. Ni är fria själar som kan skapa er egen tillvaro, precis som ni vill ha den, under förutsättning att ingen av era medmänniskor (eller du själv) kommer till skada. Så skapa på bara kära barn. Skapa den värld ni vill leva i, se den manifesteras och ta första steget i den riktningen. Det kommer att bli en vacker värld som ni målar upp i ert inre, som utan att ni vet om det snart finns i det yttre. Döm om er förvåning, när ni plötsligt upptäcker att er dröm nu kan beskådas i er egen verklighet. Det är många drömmar som ska samsas i den nya verklighet som ni bygger upp. De drömmar som är för det bästa och kärleksfullaste för alla, det är de som kommer att ha lättast för att manifesteras i ljusets tjänst.

Det är kärleken till allt som är den drivande kraften i den här nya tiden, som är på ingång på den här planeten. Detta gäller allt som lever från det minsta kungadöme till det högsta i mått mätt. Allt har sin plats i ekohjulet, allt ska respekteras och hedras. Intet ska bli förbisett, allt är älskat. Det gäller för er, barn av jorden, att ta hand om allt som lever och växer på er jord.

När kärleken växer inom er själva, växer också kärleken till allt som finns runt om er. Så fyll er själva med kärlek, kära barn och låt den sedan fylla jorden så att allt och alla kan ta del av den. Den växer och bli starkare för vart hjärta som öppnas upp och fylls med kärlek. Det är ni som förvandlar jorden till den kärleksfulla planet som den alltid har varit ämnad att vara. Detta är ert stora arbete nu att fylla er själva med kärlek och sprida den till varje vrå i jordens alla hörn.

Det är många som törstar efter ljuset nu och gärna greppar de ljusstrålar som ni sänder ut. Vågen växer sig allt större, kära barn. Vågen av ljus…

Vi är tacksamma för alla ljusstrålar som nu sprids runt om i världen. Med detta säger jag adjö för denna gång.

 

Med så mycket kärlek

 

 

Judas

 

Du gillar kanske också...