Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 14 augusti, 2018

Judas Iskariot

14 augusti 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Vi börjar med att ta upp ljuset från Moder Jord och låter det strömma till ert hjärta. Fyll hela ditt hjärta med Moder Jords ljus och fortsätt sedan med att ta in ljuset från Källan och låt det strömma igenom ditt kronchakra vidare ner till hjärtat och fyll det med källans ljus. Låt nu Moder Jords och Källans energier strömmar ut i alla delar av er kropp in i den minsta cell. ……

Fyllda av kosmisk energi börjar ni nu ge era avtryck på Jorden. Där ni vandrar fram lämnar ni en liten klick av ert hjärtas energi. Har ni fyllt ert hjärta med den högsta energi som ni förmår att hålla så blir era avtryck på Jorden därefter. Förstår ni hur viktigt det är att ni håller ert hjärtas energi i balans med den kosmiska energin som finns runt er. Varje steg ni tar kära Jordbor är ett steg mot ert vidare öde. Ert öde ligger i era händer, det är ni som ska omfamna det och ge det så mycket kärlek som ni kan, ty det är ni som formar det dag efter dag. Ta nu tag i ert öde kära Jordbor och formar den bästa av världar för Er. Ni hjälper då också alla andra att forma sitt öde efter bästa förmåga.

Ödeslotten ligger idag i er hand kära Jordbor, det är huruvida ni väljer kärleken eller separationen. Väljer ni att vara separerade från alltet eller väljer ni att åter träda in i enighet med det kosmos som ni tillhör. Frågan pockar på ett svar. Det är dags att välja för valet låter inte vänta på sig. Varje steg som ni nu tar har en avgörande betydelse för er egen framtid. Vilken framtid väljer du? En framtid i kärlek och frihet med alla väsen i kosmos eller ytterligare en tid i dualitet och separation? Vill du ha fler erfarenheter på en planet med tyngre densitet eller har du fått tillräckligt och känner dig mätt på den här sortens erfarenheter. Svaret står att finna hos dig själv och endast du har friheten att välja vilken väg du ska gå. Jag tar upp det här igen, eftersom vi befinner oss i de yttersta tiderna av val. Ett val som ger stora konsekvenser för vår framtid. Vad har ditt hjärta valt? Vilket blir nu ditt nästa steg?

Känn .. och känn kära Jordbor och gå inte vilse nu. Sök inom, för det svar som gäller för dig och ta de steg du förstår att du måste ta för att följa den väg som du har valt. Det gäller att inte tveka nu, det gäller att våga och vinna den skatt som du bär i ditt hjärta. Ni har fått många uppmaningar nu att följa ert hjärta och ni kommer att få fler, tills att ni har hörsammat er egen önskan. Jorden är i början av sin nya spiral så det är dags för mänskligheten att ta sitt nästa steg. Vi är med er. Vi hejar på er och vi älskar er så mycket.

Följ ert hjärta kära Jordbor. (hjärta)

Lyssna …. till änglarna som spelar och sjunger för Er nu. Stig in i eran ljusa och kärleksfulla värld. Ni är väntade och högt älskade, mina kära.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...