Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 april, 2018

Judas Iskariot

Fredag 13 april 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas I, det finns mycket att prata om rörande det som händer på Jorden idag. Det är en universell kraft som påverkar Jorden nu, så att hon kan stiga upp i hela sin glans. Denna kraft påverkar också allt annat som befinner sig på Jorden, från den minsta lilla insekt till de högsta bergen. Ni som är intuitiva kan känna att det nu finns en andäktig stillhet i luften. En del av er kan känna er oroliga och väldigt sköra. Det är som om ni håller på att födas på nytt och behöver bygga upp en ny tillvaro av tillit och kärlek igen. Även om inte alla upplever så drastiska förändringar så upplever alla förändringar inom sig själva. De upplever att de har utvecklats och att de har fått nya värderingar, både om sig själva och den värld de lever i. För en del kan detta innebära uppbrott av något slag, för andra kan det vara en nystart i något som de länge har arbetat för. Ingenting står stilla, allt utvecklas och det går fort framåt nu.

Den största utvecklingen sker i era hjärtan och det är där medkänslan växer fram. Medkänslan som räcker betydligt längre än till sig själv eller den egna familjen. Man börjar att skifta fiokus och se sig själv som en del i det stora kollektiv som man tillhör. Det är inte längre – jag ska få det bättre, utan det är – vi ska få det bättre, jorden ska få det bättre, ty allt hör ihop. Det är en stor skiftning i medvetandet som är på gång och då menar jag inte att det endast gäller några få, utan det är en stor skara människor över hela Jorden, som nu håller på att skifta sitt medvetande. De har en större kärlek och medkänsla med sina medmänniskor och sin Jord.

Det här är unikt, denna starka universella kraft brukar inte komma till en planet som fortfarande har en rätt stor andel av tung energi. Det är många människor från de högre världarna som nu förankrar ljuset på Jorden. Gaia leder vägen för ert arbete nu, då hon har tagit in mycket ljus i sitt hjärta som nu sprider sig upp mot ytan. Ta upp ljuset från Moder Jord kära barn, ni behöver arbeta tillsammans med henne för att kunna ta del av denna höga universella kraft. Ett steg i taget och ni är snart framme, kära Jordbor. Ljuset har kommit för att stanna och alla ni som har funnit ljuset i sitt hjärta behövs nu, för att förankra kraften från den högsta källan av ljus. Den urkraft som ni alla härstammar ifrån. Detta gör ni genom att uppehålla er så mycket som möjligt i ert eget hjärta, genom att känna kärleken, stillheten och kraften där, ta med er detta under dagen och låt den lysa på allt ni möter. Skulle ni för ett ögonblick tappa bort er känsla av kärlek och medkänsla så gå tillbaka och finn den igen. Alla era ansträngningar av att vara i ert hjärta, ger de största resultaten på Jorden idag. Det är tack vare ert arbete med att vara en kärleksfull och medkännande människa på Jorden som ni nu alla kan stiga upp och följa med Moder Jord. Det är en stor mission ni har – att hålla uppe ljuset i den värld ni lever i. Det är ingen lätt uppgift men den är väl värd sitt offer, för den värld som ligger framför er lyser klarare och vackrare än någonsin. Kärleken som strömmar från denna världen går inte att uppleva i er värld idag, det är endast en liten smula av den högsta kärleken som går att uppleva på Jorden. Tänk, en hel värld som badar i kärlek, allt du möter är kärlek, allt du gör, görs av kärlek, allt du tänker och säger sägs med kärlek. Kan ni förstå det? Det blir en avsevärd skillnad från den värld ni lever i idag.

Ni pilar mot målet nu, kära Jordbor och det är många som väntar er där. Det är med kärleken och ljuset i era hjärtan som ni omvandlar er värld idag till en stor varm och kärleksfull värld. Jag går med er nu och det är en stor ära för mig att få vara här idag på denna Jord som jag så innerligt älskar.

Jag skickar Er all min kärlek

Judas

Du gillar kanske också...