Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 14 november

Judas-Iscariot

Judas Iskariot 

Lördag 14 november 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag har jag kommit till er för att berätta att pengarna har nu slutgiltigt nått ut till sina mål. Nu förbereds de för de stora humanitära projekt som de till en början är avsedda för. De fattigaste länderna kommer att få en bit av den här kakan först. De törstiga och hungriga måste få sina behov tillgodosedda och en chans till självförsörjning. Från dessa länder kommer den nya tekniken att sprida sig, då folk ser och förstår hur grundlurade de blivit av sina politiker och regeringar.

Ha gott mod kära barn på Jorden, bättre tider väntar, en ny början har tagit sina första steg. Det är dags att jubla nu, en mörk epok är över och en ljus har börjat stiga i horisonten. En ny epok med frihet och kärlek för var och en av er. Behåll ert fokus på det goda ni ser och hör. Låt hjärtat och själen leda er vidare nu. Ha hopp och förtröstan som högsta prioritet nu. Vad ni än ser och hör som verkar hemskt och hotfullt, förnim djupt inom er att allt är bättre än det kan se ut i ett kort ögonblick. Var starka och känn och förnim ljuset i era hjärtan och håll fokus där. Det är det viktigaste ni kan göra för världen idag.

Alla positiva och kärleksfulla tankar går till det kollektiva och ger fart till den värld som ni vill manifestera. En naturskön värld med plats och liv för alla. Allt har sin plats i väven, vi kan inte vara förutan en endaste liten del av den. Den minsta beståndsdel behövs för att väven ska bli så perfekt som den är tänkt att bli. Hur kommer vi då dit? Jo, genom att fylla våra hjärtan med så mycket kärlek så att vi kan ösa den runt oss. Där kärleken sprids där försvinner rädslan. Den fångas upp av kärleken och försvinner. Ju mer kärlek, ju mindre rädsla. När ni älskar er själva på ett djupt och innerligt sätt, det är då ni älskar bort rädslan. Enkelt…jovisst men det krävs en förvandling av er tanke. Ni är inte vana att älska er själva tillfullo. Varenda kroppsdel ska känna sig älskad oavsett hur den ser ut. Den är där för er och hjälper er genom livet på olika sätt. Varenda cell i er kropp har också behov av kärlek. När ni mediterar, fyll er kropp med kärlek från topp till tå. Allt är värt att älska, allt hör ihop i livsväven. Vi är alla en del av den.

Med dessa ord hoppas jag att ni ger er själva så mycket kärlek som ni behöver. På det viset sprids kärleken över jorden, som ringar på vattnet. Det är som ljusringar som de sprids runt om i vår värld. Väldigt vackra med många olika färger och nyanser. Det är en vacker värld ni bygger upp, kära barn på jorden och det dröjer inte länge innan vi får dela denna med er.

Vi ser framemot vårt möte.

Med stor kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...