Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 18 oktober, 2019

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 18 oktober, 2019

 

Jag är Judas och jag ser fram emot att få tala med er idag. Idag är det åter igen en stor dag för mänskligheten. Solens strålar har nått sitt crescendo för denna gången och dess verkningar börjar nu gunga fram på Jorden. En stor skara människor får nu sina liv omkullkastade och ett slut och en ny början tar vid.

Jorden har nått sin topp av karma och det börjar sakta dala nedåt. Lugnare tider står och väntar vid dörren för världens befolkning. En del av er har redan känt av de vindarna, men för många av er har livet intensifierats en aning. Uttryck som trötthet och förvirring kan höras lite överallt på Jorden idag och i ett sådant här skifte som nu sker på Jorden, så är det en naturlig process och det är inget konstigt i det. Det tar lite tid, kära Jordbor, men livet måste ha sin gång, den manar er sakta framåt i er utveckling. Det är en process som sker inom er och den tröttar också ut er lite grann. Låter ni också de yttre uttrycken ta för stor plats, så blir ni lätt förvirrade. De yttre uttrycken är en samling av hela mänsklighetens uttryck och de kan i sådana här tider bli för mycket att ta in, samtidigt som din egen utveckling pressas framåt i en snabbare takt. Den högre vibrationen har en högre hastighet och det är den som ni behöver anpassa er till. Era kroppar får också en högre vibration så att de kan vara i takt med Moder Jord. Mänskligheten behöver stå stabilt i det mittfält som de befinner sig i mellan Jorden och Himlen. För mycket jord kan göra att ni fastnar, för mycket luft kan göra att ni fladdrar iväg och missar transformationen av er Jord. Det är alltid en vägning åt det ena eller andra hållet, men det är bra om vågen slår så jämt som möjligt.

Var kärleksfulla och tillåtande mot er själva. Ge varandra en uppmuntrande klapp på axeln. Se ljuset och kärleken som har börjat att etablera sig på Jorden. Se på er Jord med förlåtelse och kärlek i ert hjärta. Se på er själva med förlåtelse och kärlek. I samma stund som du gör det så har du också förlåtit din broder och syster. Så vist är livet inrättat att det vi gör mot andra gör vi också mot oss själva och tvärtom. Var nu de visa män och kvinnor som ni innerst inne är och lägg allt dömande åt sidan och låt förlåtelsen och kärleken ta dess plats i stället. De är er inre förvandling till fria öppna och kärleksfulla människor. De ger Jorden en ny livskraft av högre energi och glädje.

Det är solen som har gett er de första strålarna av renande ljus sända från allas Vår Fader, Den Högsta Källan av ljus. Det är det ljuset som har påverkat Jordens vibration och som nu reflekteras upp till ytan. Det är därför viktigt att ni har kontakt med Jorden så att ni kan samstämma era vibrationer med hennes. Det kan röra upp er värld lite grann både fysiskt och psykiskt men det är övergående och ett bättre liv väntar er bakom förhänget av den gamla världens tunga draperi. Ridån har börjat falla för den gamla världen och lämnar endast kvar ett tunt förhänge. Ni kan redan se ljuset glimta in och det dröjer inte länge innan solstrålarna dansar hemma på er matta. 🙂

Ta nu ett djupt andetag, kära Jordbor, och häng med i den nya vågens energi av kärlek och ljus. En ren, ljus och vacker värld väntar er bortom era vildaste fantasier och önskningar.

Vår kärlek följer er för varje steg ni tar. Nu för alltid och för evigt.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...