Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 februari

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 13 februari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag skiner solen på oss alla, här på Jorden. Jag menar inte bara bokstavligt utan också energimässigt. Jorden har tagit ytterligare ett steg i sin stora transformation. Ytvärlden har nämligen också tagit ett steg framåt i sin utveckling.

Fler och fler människor skickar ljus till Moder Jord och alla oroligheter som finns på jorden. Det gnistrar och lyser lite här och var. Ibland slår det upp en eldsflamma som lugnar ner just det området. Det är otroligt att se hur ert ljus påverkar Jorden idag. Kunde ni se detta skulle ni förstå hur viktigt ert ljusarbete är. Ni skulle se hur det har spridit sig och påverkat område efter område.

Det är en stor fröjd och glädje att följa detta arbete som har gjorts och görs på jorden idag. Det är en triumf för mänskligheten. Ni kan som en enhet (en mänsklighet) gå upp i en högre dimension. Ni klarade det – en stor salut för Er. Ni är påhejade av hela kosmos nu, glädjen är stor häruppe. Alla är lika förväntansfulla och glada för vad som nu åstundar.

Det är inte långt kvar nu, kära Jordbor. Ni snubblar redan på målsnöret och den ljusa framtiden är er. Sjung och dansa och släpp era bojor nu, för det finns ingen anledning att ha dem kvar längre. Den ljusa framtiden är Er och ni kan skapa vad ni vill, bara det är för allas väl och ve.

Känn djupt därinne vilken väg du ska gå och ta de första stegen nu. Det finns ingen återvändo nu. Den nya världen står öppen vid era fötter. Den väntar bara på att ni ska kliva in i den. Vi står där med öppen famn och väntar på att ni ska ta det steget, så att vi kan arbeta tillsammans i ett högre perspektiv. Det är nu, mina vänner, det är nu som allt händer. Öppna era ögon och se hur världen håller på att förändras. Förändringen är till det bättre för allt liv på jorden.

Sjung ut er önskan och er kärlek och sången vänder om till er. Det blir så ljust som ni vill ha det. Fyll er själva med kärlek och ni får kärlek tillbaka. Inget är omöjligt idag. All mörker och all karma flyter lättare bort med ljuset. Be för ljuset och ljuset vill komma till Er. Det är ljusets tid och ljuset har stor kraft att förlåta och vika undan mörkret.

Tro på er själva, tro på ert ljus, känn och vet att ni är kärlek. Vi finns med er, vi älskar er så mycket och hjälper er allt vad vi kan. Ni behöver bara be om det och vi finns vid er sida och lättar era bördor.

Ljuset är här och skiner med en otrolig styrka på Jorden idag. Vi känner oss ödmjuka inför de stora under, som sker på vår jord idag.

Vi tackar Vår Fader/Moder för den stora vishet och kärlek hen ger oss dagligen. Hosianna, Hosianna

Med stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...