Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 juli, 2018

Judas Iskariot

Fredag 13 juli 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag vet och känner med Er Jordbor. Det har varit en lång resa men nu äntligen börjar alla era ansträngningar av att hålla ljuset uppe i era hjärtan ge resultat. Vi ser allt som har hänt på Jorden och det är mycket, kära ni. På många platser på er Jord har det grävts och anlagts nya byggstenar även om de i ert perspektiv är andliga sådana, så är de i vårt perspektiv fullt verkliga. De är grunden för den nya tiden som nu mer och mer kan skönjas ur ert perspektiv. Detta gäller åtminstone de som flitigt arbetat med ljuset i sina hjärtan.

Era hjärtan expanderar idag en del har kanske känt att det rört sig lite konstigt i hjärttrakten och det beror på att ert hjärta tar en allt större plats i er kropp. Ert hjärtas ljus växer och dess storhet går inte att beskriva. Vem kan väl beskriva Vår Fader/Moders barn mer än Vår Fader/Moder själv. Endast Vår Skapare känner sina barn ut i fingerspetsarna. Ni är på väg hem nu kära barn på Jorden och famnen är öppen för ert inträde i salighetens rike. Känner ni glädjen och harmonin som spritter i era kroppar? De förnimmer den höga energin som nu finns runt om er. Ljuset har åter trätt in i Jordens atmosfär och dess höga vibration av kärlek genljuder nu över Jorden. Det är det som händer nu, det är kärleksvibrationen som åter igen ska sjunga sin sång i era ådror. Har ni känt av skillnaden eller har det sakta vuxit fram i era kroppar. Förnimmer ni nu en större harmoni och glädje i livet? Njuter ni mer av allt som finns runt er? Ser ni hur ljust och vackert allt är som ni låter er blick röra vid. Hur det lyser om naturen som om det hade ett extra guldskimmer runt sig. Allt är liksom lite vackrare nu. Ni som ser och känner detta har redan en fot in i den nya tiden av ljus och kärlek. Fortsätt bara att ta in energin och låt kärleken ytterligare växa i era hjärtan, ty ni bereder vägen för många fler som kommer efter er. Ni är de ljus som vi sände till Jorden för att de vackraste blommorna åter skulle slå ut och sträcka sig efter ljuset. Det är många nu som sträcker sina armar upp mot ljuset och välkomnar dess källa.

Den nya Jorden börjar födas och komma ut ur sitt skal och ni följer den kära Jordbor. Alla ni som har valt att stanna kvar följer den. Ni följer er Jord in i ljuset och skalar av allt gammalt i er själva så att en ny värld kan byggas av kärlek och ljus. En stor del av Jordens befolkning är nu på väg att vakna upp ur sin slummer och de börjar se värdet i sig själva och den värld som de tillhör. Kärleken växer i deras hjärtan och de blir mer och mer oförmögna att göra något annat än kärlekshandlingar i allt som de möter i sitt liv. Detta är stort kära Jordbor, mycket större än ni någonsin kan förstå. Det måste ses från ett större perspektiv. Från det perspektivet jublar nu många hjärtan för stunden är kommen för Jorden att inta sin plats i ljuset igen. Det är en seger för ljuset, för Jorden och för er kära Jordbor. Det är skratt och tårar som kommer om vartannat men glädjen är stor för många varelser idag. Känn, vet, och förstå att ni är med om något stort, vackert och kärleksfullt. Låt inte tvivel fånga era hjärtan, när det är glädjen och kärleken som ska ha den största platsen nu. Det är den som ger det största och viktigaste resultatet. Fyll er själva med den vackra kärleksfulla energi som nu vibrerar runt om er. Låt hjärtat av kärlek och ljus leda er väg framåt. Ni kan inte gå vilse med hjärtat som ledsagare, det är er bästa vän i tider av oro och tvivel. Låt allt ert fokus ligga på ert hjärta av ljus och kärlek och låt det ljuset genomsyra er kropp nu. Det är då ni förnimmer kärleken som vibrerar i alla era celler och ger er den kärlek och det hopp ni behöver för att ta nästa steg i ert liv. Det är ett stort steg, ett stort val ni nu står inför, men ni har all hjälp ni behöver för att ta det steget. Alltet är med Er. Vi är med Er. Jorden vakar över Er. Det är bara för er att vila i era hjärtan och ta de steg som hjärtat viskar till er att göra. Allt är förberett för att en ny tid på Jorden ska återuppstå. Följ med i flödet, kära Jordbor …. följ med i flödet.

Vi vakar över Er och strör pärlor vid era fötter, så att ni inte ska trampa miste.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...