Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 juni

Judas Iskariot

Lördag 13 juni 2015

Kanal: Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Solen lyser över hela planeten och vi har mycket att glädja oss åt. Nya avslöjanden duggar titt som tätt nu i de alternativa medierna och läcker mer och mer ut till de ordinära kanalerna. Många kvinnor och män har vaknat upp till sitt mod och sin sanning. De ser sanningen som den enda utvägen för mänskligheten till att få ett bättre liv och ställa allt till rätta. Så är det ju också, utan sanning så biter sig lögnen fast.

Var uppriktig och håll dig till din inre sanning, så går du på säker mark. Endast sanningen kan hjälpa er framåt nu på er väg. Den ljusa väg som alla som vill kan beträda. Den står öppen och väntar på er, gott folk. Men lögnen måste ni lägga bakom er. Den räds ljuset och flyr åt ett annat håll. I ert hjärta finns bara sanning och det är den, som vi sagt så många gånger, ni måste söka. Det är den ni måste ha mod att stå upp för. Vi hjälper er så klart. Det är modet att våga även om ni är rädda som behövs. ”Det” är det verkliga modet, sedan går det av sig självt. Vi är med er i varje steg. Det har vi sagt förut och det står vi för.

Allt kommer fram nu, ni behöver inte vara rädda, den ljusa tiden är redan här. Stå upp för er själva, stå upp för er sanning, den som känns djupt inom er. Det är den sanningen som trummar fram genom jorden och väcker allt som går att väcka. Det är sanningen som kommer att rädda världen. Den sanning som kommer med ljuset och arbetar i dess tjänst. Hörsamma den sanningen och följ den och jorden kommer snart att vara en mycket bättre plats att leva på.

Ditt eget hjärtas sanning är det som leder dig fram nu. Det är därför lyssnandets konst är så viktig. Lyssnandet på din sanna inre röst. Lyssnade alla människor på sin egen inre röst, så hade vi snart ett kollektivt skifte och det gamla paradigmet skulle falla ner som ett korthus. Det ”nya” skulle växa upp på ett ögonblick och ni skulle knappt förstå att det ”gamla” verkligen funnits.

Det växer fort, kära vänner. Fler och fler modiga män och kvinnor börjar stå upp för sin sanning och ljuset växer sig starkare och starkare i det kollektiva. Vi gläds med er och stärker er så långt det går. Ni lever i en turbulent men hoppfull tid, kära vänner. Ni banar väg för tusentals andra som söker sitt ljus och sin sanning. Vi är alla ”Ett” och allt ni gör sätter spår på olika sätt.

Det är sanningens spår, vi vill att ni ska fokusera på nu. Det kan vara i det lilla såväl som i det stora. Det är alltid bra att börja med sig själv. Stå upp för sin egen sanning. Vara sann mot sig själv. Då är man också sann mot världen. Det är lätt att ta till sig andras tyckanden och låtanden, men det är din sanning, som ska stå i centrum för dig. Ingen mer än du vet hur den låter. Ingen mer än du har gått i dina skor.

Förstå att du har din egen sanning, samtidigt som det finns en universell sanning. Allt hör ihop, vi är alla ett. Hjälp varandra gärna, men försök inte övertyga någon annan om att din sanning är rätt, då du inte känner den andres sanning. Den universella sanningen kan vi dock aldrig tumma på. Den bara ”är” i ljus och sanning.

Väl mött i sanningen.

Med så mycket kärlek

Judas

You may also like...