Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 mars

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Måndag 28 mars 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Nu har det varit en viloperiod för alla själar och kroppar som behöver återhämta sig efter den sista energivågen. Många dras med olika symptom men de kommer snart att försvinna. Tänk på att vila mycket och ta hand om er själva, så ger ni kroppen en större chans att återhämta sig.

Planen för jorden och mänskligheten löper på som planerat. Det är inget som kan hindra dess väg nu. Allt är iscensatt och korten spelas ut efterhand. Det är många människor som håller i detta nu. Fler och fler förtrogna har kommit till. De har sett vart detta leder och är mer än villiga att hjälpa till. Det ser ut att bli ett ljust år för er jordbor. Det svänger väldigt åt ert håll.

Fler och fler vaknar och vill dra sitt strå till stacken. Innan årets slut kan ni ha blivit en större enhet som dra åt samma håll. Det är då ni bygger upp den ”Nya Jorden”, kära vänner. Det är som en kollektiv enhet som ni förändrar er värld på ett djupare plan. Det är då ni kan se era visioner manifesteras. De många vackra visioner som ni håller inom er. En ny värld byggd på kärlek, rättvisa och solidaritet med allt som lever runt omkring er. En paradisets lustgård så att säga. En värld full av respekt och ansvar för varandra. Det är den världen ni nu vill återvända till och där vill ni slösa med er kreativitet och kärlek för att ge er själva och andra det bästa av alla möjligheter som står till buds. Det är den världen ni nu kämpar för gott folk. Förstå och inse hur viktiga era visioner och era intentioner är. Ni har möjlighet att förändra en hel värld med dem. Fler och fler dras också till ert ljus och era visioner. De i sin tur börjar sända ut sina egna visioner och sitt ljus.

Ni är många nu, kära jordbor. Världen är Er, ingen kan längre ta den ifrån er. Det är ni som förändrar er värld från grunden idag. Det sjuder av glädje på jorden. En glädje som snart vågar sig upp till ytan. Den finns där och kommer att ge sig tillkänna när tiden är inne. Den hålls utav alla ljusarbetare på jorden tillika med djur – och växtriket. Det är en mäktig kraft som snabbt kan förändra allt i ett slag. Ni är en kraft att räkna med och ni blir allt fler….

Ja, jorden förändras och så gör även universum. Ingenting är stabilt, allt rör på sig och förändringarna kan vara små som stora. De förändringar som ni nu går igenom på jorden tillhör de större. Här förändras solsystemet som ger en större påverkan långt ut i universum. Detta följs därför av många väsen från olika delar i universum. Alla vill hjälpa till så gott de kan. Ni har många med er nu, kära jordbor. Alla vill ert bästa och följer och hjälper er så gott de kan.

De flesta av er befinner nu i 4D och fler och fler närmar sig 5D. Det är bara att lyfta på hatten och lyckönska er fortsatta resa till 5D.

All kärlek till Er!

Judas

Du gillar kanske också...