Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 mars, 2017

Judas Iskariot

Måndag 6 mars 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är här idag för att ge Er en eloge för det arbete som ni har fortsatt att göra på Jorden. Det är ett gediget arbete som ni har tagit på Er och det får ta den tid det behöver för att allt ska kunna manifesteras på det vis som är bäst för alla.

Jag har kommit hit ner idag för att förankra ljuset på Jorden och det har ni också kära ljusarbetare. Under era fötter finns det koder som kopplas ihop med Moder Jords koder och de koder ni har i hjärtat. När ni öppnar upp ert hjärta om det så bara är en liten bit så sprids ljuset via koderna ner till Moder Jord. Det högre ljuset som ni tar in i ert hjärta aktiverar dessa koder. Ni är de levande ljusbärarna på Jorden, det är en otroligt viktig uppgift som ni har. Ni sprider dessa koder, denna energi vart än ni går och nya koder löses ut som har legat slumrande ute i naturen och den jordskorpan som bär er. Allt är uträknat in i minsta detalj så ni behöver inte oroa er för utgången, den är inkluderad och ni befinner er nu på en färd uppåt i de högre energiernas sfär. Känn i ert hjärta att detta är sant och riktigt. Det vet vart ni är på väg och det är ett glädjefullt och tacksamt hjärta som ni nu har i er kropp. Det söker hela tiden er uppmärksamhet och att vara den som står i centrum i dessa viktiga dagar av ert liv. Att följa hjärtat har stor betydelse för er fortsatta utveckling och förståelse för det som händer med Jorden nu.

Jorden gör sig redo för att flyga. Vill ni flyga med? Vill ni lätta ankar och slänga av er tyngderna som håller fast er i den här tunga energin? Öppna då upp ert hjärta och låt den ljusa lätta energin omfamna er. Det är en kärleksfull energi och kärleken klarar allt. Den omvandlar och transmuterar allt som behöver omvandlas om ni bara tillåter det. Denna kärleksfulla energi är er vän och er förbundne. Den har alltid funnits där och nu gör den anspråk på att ta den största platsen i ert liv. Den platsen är dess rättmätiga plats. Det är där den hör hemma och den är nu tillbaka i full styrka för att ni ska bli ”ett” med er själva igen.

Det är inte långt kvar nu kära Jordbor. Det värsta är gjort och det återstår bara lite finputsning här och där. Jorden med alla dess kroppar behöver snyggas till lite och bägaren av kärlek behöver rinna över så att alla kan få ta del av den. Svaret är som alltid kärlek. Kärlek till er själva och allt som växer och frodas runt er. Det här kommer att bli verklighet nu kära barn på Jorden. Några har redan börjat sprida denna verklighet i sina länder och det kommer att accelererar mina kära, så var vid gott mod.

Jordens barn har börjat gå in i sin nya gryning. En morgonsol av aldrig skådat slag håller på att stiga upp i horisonten. Ställ in era hjärtan på denna nya dag och ni kan känna glädjen djupt därinne. Era öppna hjärtan lyfter solens ljus så att den skiner på er vackra Jord. Er Jord som bär triumfens alla färger och skimrar och gnistrar i sin nya födelse tillbaka till sitt ursprung i de högre energiernas sfär.

Med detta lämnar jag Er i stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...