Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 maj, 2018

Judas Iskariot 

Söndag 13 maj 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag vill framföra mitt tack till Jordens folk. Ni har tagit emot ljuset och har nu låtit det börja omvandla era kroppar. Ni har nu möjlighet att vila i er egen inre rymd och överlåta till ert högre själv att leda vägen. Ni kan lättare finna stillheten inom er själva. I den stora tystnaden har ni allt ni behöver. Ni kan bara sitta och njuta av att ni är allt, har allt och kan vara allt på en och samma gång. Det är här i er inre stillhet som ni plockar upp den nya tråden till ert liv. Det är här ni finner er sanning, er väg och meningen med ert liv. Det är i denna stillhet som de största mästarna på Jorden har fötts, det vill säga, vaknat upp till sig själva. De har förstått betydelsen av sitt eget liv på Jorden. De har följt sin inre vägledning och blivit en förebild för sina medmänniskor. Det var inte meningen att de skulle sättas på piedestal, utan de skulle vara vägvisare för andra människor att följa i deras spår. De kom ner som lärare till Jorden. De var mästarna som hade klarat att bemästra sina sinnen och sätta själen och kärleken i främsta rummet. Precis som skomakarmästaren lärde upp sin elev till att bli en lika stor mästare som han själv, så gick dessa mästare ner till Jorden för att lära människorna att bli sina egna mästare. Mästare i sina egna liv, där de kan få allt de behöver och mer därtill, endast genom att följa sin egen inre vägledning. Allt finns där inom dig, allt står skrivet där. Om bara mänskligheten följde sin inre vägledning, hade de levat på en helt annorlunda Jord idag. Det är den Jorden som ni nu skapar bit för bit, vartefter som ni finner vägledningen i ert hjärta.

Det sjuder av liv på Jorden idag. Det sjuder av glädje och nya skratt. Det finns ett hopp och en längtan efter förnyelse. Tron på medmänsklighet och kärlek är på väg tillbaka. Tron på den egna kraften och att vi tillsammans kan förändra världen, har öppnat upp för nya idéer. Idér som bättre kan tjäna den värld som ni lever i. Befolkningar världen över längtar efter fred och frihet och överallt kan man höra deras sång. Sången om fred, sången om frihet för dem själva och alla andra som bebor samma Jord. Det går inte längre att stoppa människors uppvaknande. De vaknar nu upp i tusental och åter tusental, de vill se en ny värld byggas upp med större medkänsla och kärlek. Den port som stängdes för dem är nu på väg att öppnas igen. De har redan startat processen och den tunga porten har fått en glipa som blir allt större. Det går fortare och fortare och det står inte länge till innan den åter står helt vidöppen.

Er nya tid är här och ni kan skapa vad ni vill med den stora portion av medkänsla och kärlek som finns i era hjärtan. Det är detta arbete som jag bugar mig inför, det har varit en tung port, men ni har rubbat den och därmed öppnat dörren för ert nya öde av kärlek och ljus. Det är kärleksstrålar som lyser in från den porten. De lyser in och öppnar upp för mer ljus. Ni går på en ljus väg kära mänsklighet och vi går med er. Det var detta som mästarna kom ner för att lära er och nu har ni börjat ta till er av den lärdomen och börjat förstå att ni är era egna mästare.

 

Det är en stor dag idag och ni är så välsignade och älskade kära Jordbor.

 

Jag tar av mig hatten och bugar mig djupt.

 

Stor kärlek

 

Judas

 

Du gillar kanske också...