A Message from Mira from the Pleiadian High Council through Valerie Donner May 9, 2018

 

En Hälsning från Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 9 maj, 2018

 

Källa:

Var Hälsade:

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd.

Jag arbetar på heltid med Rådet på Jorden och jag är fokuserad på uppstigningsprocessen.

Ni gör snabba framsteg med er Uppstignings Process. Vi är med er varje steg på vägen. Ni drar bort era energier från den tredje dimensionen. Ni fokuserar på att flytta igenom den fjärde dimensionen och in i den femte dimensionen.

Några av er är fortfarande ganska knutna till den materiella världen. Ni börjar förstå de lärdomar som ni kom för att lära er av den tredje dimensionen. Vi vet att ni skulle vilja dra er tillbaka från några av dess lektioner, men de behöver fortfarande ert slutförande. Om ni tittar på vad ni går igenom kommer ni att se att ni lägger den slutliga finputsningen på karman så att ni blir fria att uppstiga. Ni behöver inte gå igenom dessa läxor igen. Då kommer ni att kunna ge er en klapp på axeln.

Om ni vill, kan vi även ge er ett diplom så ni kan lägga den på er meritlista när ni ansöker om annan planetarisk tjänst. Ni uppnår nya nivåer av förståelse för er själva och den värld som ni har levt i. Den är inte lik någon annan. Den är speciell behovsplanet på grund av extrem mångfald och energi vampyrerna som har bosatt sig på er planet. Deras energiavlägsnande är nästan över. Deras terror välde är inte längre tillåten. Troligen kommer ni att dansa på gatorna sjungande ”Skönt att bli av med skräpet.” Sedan kommer ni att sjunga ”Låt de goda tiderna rulla” och gatorna kommer att beläggas med guld.

Var snäll och minns mina ord. De är fyllda med kärlek och sanning. De är en profetia om vad som komma skall. Låt inte dessa utmaningar överväldiga er.

Ni är andliga krigare fyllda med ljus, kraft och sanning.

Jag tillkännager att tiden är Nu. Du är redo för Guldåldern. Skiftet finns till hands.

Jag är Mira och säger tack för idag med oändlig kärlek.

Översättare: Marketta

 

 

 

You may also like...