Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 mars, 2018

Judas Iskariot

Tisdag 13 mars 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har kommit idag för att ge er människor all heder för att ni så villigt och kärleksfullt arbetar med ljuset och låter det omfamna er. Det är inte alltid lätt att låta sig konfronteras av ljuset då mycket gammalt kan komma upp t.ex. saker som ger en sorg ilska och rädsla. Det är modigt kära barn på Jorden och ni är modiga, ty detta är precis vad ni gjort och fortfarande gör. Ni rensar ut kroppen från alla spänningar som ni har orsakat den genom att trycka ner det som ni inte har velat visa. Nu kommer det upp och ni står nakna med er egen sanning. Ni möter det och släpper det och vi ropar bravo och klappar händerna här på den andra sidan slöjan. Vi finns med er och hjälper er om det skulle bli för svårt. Ni är omringade nu av olika hjälpare från den andra sidan. Era kroppar går nu igenom en stor omvälvning och de kommer att kännas starkare och friskare allt eftersom de vibrerar i en högre hastighet.

Det är mycket som nu är på gång på er Jord, allt på Jorden håller på att öka sin vibration för att kunna hålla takten med Moder Jords transformation. Moder Jord ligger hela tiden några steg före hennes fysiska uppenbarelse. Det här fenomenet finns även hos er kära mänsklighet. Ni behöver ta hand om era kroppar för att hänga med på färden. Ni består av flera kroppar kära barn och ni behöver ta med er allihop. Många håller just nu på att rensa i sina fysiska kroppar vilket sker på olika nivåer. Det kan upplevas mest fysist eller också kan det upplevas på en mer subtil nivå. Det kan också vara båda på samma gång. Det här sker också i den värld som ni lever i. Det rensas på både en fysisk nivå och en subtil nivå. Det gäller för allt levande på Jorden idag. Allt sker på olika nivåer och det är en kraftig förändring som är på väg. Så håll i hatten kära vänner på Jorden, det blåser riktigt friska vindar nu. När ovädret har blåst över så kommer Jorden att se mycket ljusare ut. En vibration av lätta och ljusare toner som genljuder över Jorden och ni kommer då att känna er lättare och gladare. Arbetet blir inte längre så svårt utan det kommer att utföras med lätthet och glädje.

Det är när era kroppar är i balans som livet känns lätt och glädjefullt. Se visionen framför er, hur ni med lätthet och glädje gör saker som står er i varmt om hjärtat. Se solen som strålar ner på er och skänker värme till era kroppar. Se vattnet som porlar klart och kallt och släcker törsten i era kroppar. Se träden som dinglar med sina frukter och ger er den näring ni behöver. Håll visionen levande kära barn på Jorden, ty det är nu ni ska göra ett kvantsprång in i er nya verklighet av ljus och kärlek. Vi väntar på er, vi uppmuntrar er, vi stöttar er och viskar i era öron, den bästa vägen att gå för var och en av er. Ni är där nu .. känn friheten i era hjärtan, upplev kärleken som växer sig allt större, se er egen förvandling till de ljusgestalter som ni är.

Det är vackert, det är underbart och vi älskar Er så mycket.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...