Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 14 november 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 14 november 2021

 

 

Jag är Judas och idag ses vi igen i etern, det osynliga kraftfält som lever i och runt oss hela tiden i all oändlig tid. Vi är eviga varelser och vi manifesterar oss på olika sätt i olika skeden i vårt eviga liv. Det är en gåva vi har fått och det är en gåva som vi ska akta och värna om.

Det är nu dags för mänskligheten att tillfullo förstå vad den gåvan innebär. Det betyder att det är dags att vakna upp till sig själv, förstå sitt inre väsen och den unika gåva som vilar där. Ni har alla med er en alldeles egen unik gåva som ni kan dela med er av till era medmänniskor. Den bidrar till utvecklingen av mänskligheten och är det strå som ni kan lägga till i den stack som ni tillhör. Många strån är redan ditlagda, men det behövs många fler för att stacken ska bli fullkomlig och hel. Det är denna unika gåva som ni nu ska forska efter. Det krävs lite inre sökande och en viss motivation till att förändra sitt liv lite grann. Det går inte att köra i samma hjulspår hela tiden, du måste växla om spåret lite då och då, annars är du snart tillbaka på ruta ett igen.

Se bortom molnen, kära Jordbor, där lyser hela tiden en bländande sol. Låt solljuset värma upp era frusna hjärtan och låt hoppet och glädjen flöda i era ådror. Kylan och rädslan försvinner och ersätts av kärlek. Kärleken är oövervinnelig, du är trygg i kärlekens ljus. Det behövs mycket kärlek på Jorden idag, så sprid kärlek, kära Jordbor … sprid kärlek. Det är med kärlekens kraft, det är med kärlek i era hjärtan som ni kan besegra mörkret och jaga kylan på flykten. Det som känns hårt och kallt, blir mjukt och varmt. Det som känns omöjligt blir möjligt och där du bara såg en väg, ser du nu fler vägar att gå. Det är ert hjärtas port som ni behöver öppna för att finna den rätta vägen för er själva. Den väg som lägger det strå från din unika gåva som du bär inom dig. Det är bara du själv som kan finna din egen gåva, det är bara du som kan söka inom dig. När frukten är mogen så plockas den, är den övermogen så faller den ner till marken. Ta hand om era frukter nu och hjälp Jorden och mänskligheten genom att vara det ljus och ge den kärlek och den gåva som du kan ge. Det här gäller alla dem som nu har mogna frukter som behöver plockas av och användas på olika sätt. De omogna frukterna kommer så småningom att mogna och fylla på det förråd som då redan finns.

Det är upp till varje människa att söka sin inre vägledning och följa den. Du har då uppnått en viss erfarenhet och en viss kärleksförmåga där du förstår vikten av att följa ditt eget hjärta. Du låter då intuitionen leda dig i rätt riktning och det du gör känns mer meningsfullt och det har också en större betydelse för din egen inre utveckling. Det är när en stor andel människor går framåt i sin egen utveckling som det sker stora saker på Jorden. Det lilla bli stort och tvärtom. Ni drar varandra framåt i ständigt böljande vågor. Det sker också nu och det är stora böljande vågor på gång på Jorden.

Var i hjärtat, kära Jordbor, det är viktigt att ni följer ert hjärta nu.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...