Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 oktober

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 16 oktober 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det Er dag på Jorden. En dag full av välsignelser. Välsignelser för hela mänskligheten och alla invånare på planeten Jorden. Ren teknologi är på väg ut i världen vilken är till gagn för alla. Alla kan ta del av denna teknologi och det kommer att underlätta livet för många. Gaia hälsar denna teknologi med stor entusiasm då hon nu får en chans att hela sin yta.

Detta är en stor seger för Er, kära Jordbor. Vi tackar dessa modiga människor som har gjort det möjligt. Deras uppfinningsrikedom och uthållighet har nu gett resultat. Vi tackar också alla er som har slutit sig till ljuset och oförtrutet hållit det levande och på det viset tillåtet det att växa. Ni kan alla delta i glädjen för det är nu det händer. De stora förändringarna på er jord är nu på gång.

Håll andan och känn in atmosfären runt er. Andas in och känn det vibrerar inuti er kropp. Energin är stark nu, ni kan alla känna av den på ett eller annat sätt. En del känner sig gladare, piggare och starkare, andra blir trötta och ledsna. Acceptera alla känslor som kommer och ge dig själv kärlek, så mycket som du behöver tills det känns bra igen. Vet att du är älskad och att det alltid finns nya vägar att gå. Vägar som kan vara bättre för dig och din utveckling än den du just nu trampar på.

Allt är möjligt nu, kära Jordbor. Lyssna till ditt hjärta och gör dig fri från det gamla som inte längre fungerar. Själen vill vara fri och göra nya, kreativa saker som passar den bättre. Det ska finnas glädje i det man gör. Finns det ingen glädje, då kanske man ska se sig om efter något annat. Själen vet vägen så lita på den. Var inte rädda för att göra något nytt. Världen är full av möjligheter. Det enda som behövs är tillit. Tillit till sig själv och sitt hjärta. Tillit till världen omkring er och se den skönhet som strålar mot er varje dag. Från minsta lilla kryp till det högsta bergets topp.

Förnim kärleken och kärleken förnimmer er. Era steg blir då plötsligt både lättare och ljusare. Förstå ni då kära barn på jorden att det är mycket ert eget förhållningssätt som påverkar era liv på jorden. Ett positivt förhållningssätt ger positiva erfarenheter. Ett negativt förhållningssätt ger negativa erfarenheter. Det är dags att ta tag i er själva nu och se med kärlek på er själva och världen. Börja med att krama om er själva och acceptera och trösta er för allt som varit. Tillåt er själva att vara arga och ledsna och släpp det sedan. Säg till er själva att från och med nu så följer vi hjärtats kurs och bjud in ”egot” att följa med på den nya färden. En färd som bara kan leda till kärlek och harmoni till er själva och världen utanför er.

Det är den färden jag vill att ni påbörjar nu. Det är den enda väg som kan ge er den glädje och den harmoni som ni söker.

Vi finns runt er och hjälper er. Kalla på oss och vi ger er de ledtrådar som ni behöver för att gå vidare på era steg nu.

Med så mycket kärlek

Judas

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...