Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 15 november, 2019

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 15 november, 2019

 

Jag är Judas och jag ser att det sjuder av liv på Jorden idag. Människorna rör sig mot ljuset precis som Moder Jord. De har börjat fånga solens strålar av visdom och kärlek. De har börjat ta de första stegen i att förändra den värld de lever i. Förändringen som redan startat inom dem själva. Dessa förändringar har nu så smått börjat att manifesteras på Jorden. Här och var på Jorden har ljuset fått ett starkt fäste och en stark påverkan i det land som de bor i.

Människorna rör sig oupphörligt mot ljuset som en stor gungande massa. Deras längtan och kärlek kan speglas i deras ögon, och det finns ingenting nu som kan få dem att ta ett steg tillbaka. När visdomen tar kärleken i hand så kan stora saker hända, och det är just det som sker på er planet. Bli inte förskräckta om det ser mörkt ut, för ljuset står strax bakom redo att inta mörkrets plats. Mörkret måste nu lämna Jorden och människors hjärtan.

Ljuset har gjort sitt intåg på Jorden och det har kommit för att stanna den här gången. Ljuset påverkar allt som finns på Jorden idag och det vidgas alltmer efterhand som det tas emot. Jorden har öppnat flera portaler för att släppa in ljuset och ni är en del av dem. När ni tillåter ljuset att förankra sig i er kropp, så hjälper ni Moder Jord att släppa in ljuset på Jorden. Allt är ett samarbete och allt hör ihop. Ni förenar er och skapar nya möjligheter för Jorden och er själva att växa i visdom och kärlek.

Visst, växer det, det växer så det knakar på Jorden idag. Människorna förändras i en takt som aldrig förr, tidigare har hänt i Jordens historia. Det påverkar er, kära Jordbor, ni blir trötta och utmattade, lite vilsna i en tillvaro som befinner sig i en ständig utveckling. Er kollektiva medvetenhet förändrar er själva, och detta kan ibland vara svårt att ta till sig. Det är många som spjärnar emot, men de får snart släppa rodret och låta sig följas med i flödet, ty strömmen är stark och det går inte att hålla emot hur länge som helst. Det är många som har släppt rodret och låtit sig följa med i strömmen, och det påverkar i sin tur att styrkan blir starkare och svårare att stå emot.

Jag skulle råda alla människor idag att följa sin egen rytm, den ström av energi som verkar inom er. Ni underlättar er egen resa genom att lyssna in er själva och de budskap som ni kan få där. Det är i motståndet som bekymren finns men det är också där som ni kan erhålla er frihet. Friheten att lämna sådant som inte längre gagnar er, t.ex. förutfattade meningar om er själva och andra som ni tror har det bättre eller sämre än vad ni har. Allt det kan ses med en annan klarhet idag om man bara tillåter sanningen att komma fram. Det är i sin medvetenhet som man kan välja den bästa vägen för sig själv och det påverkar givetvis också andra som är följare till dig. Att se allt ur en större klarhet ger ljus, visdom och kärlek till både dig själv och följdaktligen till den värld som du lever i. Jag råder er att följa livets rytm som pulserar inom er och låta den bli ert rättesnöre i livet. Det kommer att öppna upp nya möjligheter i ert liv och därmed också i andras liv.

Var tacksamma över möjligheten att ni nu kan bli hela i er själva, och kan låsa upp dörren till en ny värld av kärlek av visdom. Ni står vid porten med nyckeln i er hand, sätt in den i låset och vrid om. Det som sker då är mer än vad ni kan önska er i era vildaste drömmar. Det ljus som strömmar emot er går inte att beskrivas med ord.

Se ljuset, känn kärleken, hör visdomen

Stor kärlek

Judas

You may also like...