Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 november 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

15 november 2019

LÅT OSS VARA ERA ANDLIGA GUIDER –

DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi står redo att öppna upp oss ännu mer för mänskligheten, och det vi i gengäld ber om är att alla ni öppnar upp er för oss. Vi är redo att föra detta partnerskap längre, och vi kommer att göra det genom att bli mer inblandade. Vi blir mer inblandade i det mänskliga kollektivet genom att mer agera som era andliga guider och mindre som en dundrande röst från himlen. Det innebär att vi är intresserade av att vägleda er alla personligen, stående på er högra eller vänstra sida, viskande i ert öra.

Vi är intresserade av att bli impulsen, den intuitiva knuffen, den inspirerade idén inom er, milt puffande er i en riktning vi vet tjänar er väl. Vi har gjort tillräckligt med nedladdningar, aktiveringar, initieringar. Vi är redo att ta denna relation till nästa nivå. Vi inbjuder er att känna efter vår närvaro omkring er då ni tar emot denna överföring just nu, därför att om ni tar emot den med er känsla, hellre än med ert sinne, så kan ni tona in er på vår närvaro.

Vi finns överallt och ingenstans därför att vi är rent medvetande. Vi är inte däruppe någonstans i skyn. Vi kommer från det Arkturiska stjärnsystemet, men vi är inte begränsade till den sfären, och den nionde dimensionen är inte en plats, det är en vibration. Det är ett fält. Vi vill träffa er i ett fält där vi kan sam-existera. Nu möter vi er på nätterna, när ni sover och ert medvetande reser i det astrala planet, och en del av er är medvetna om dessa möten. Men vi är intresserade av det vakna medvetandet hos varje människa som vill ta emot oss därför att vi vill uppleva denna resa med er, vid er sida.

Vi vill väldigt mycket hjälpa er i stunder av nöd, och även om ni är på rätt väg och saker förbättras där på Jorden, så står ni fortfarande inför enorma utmaningar i era liv och som ett kollektivt medvetande. Och vi står redo att vara mer proaktiva med er i detta skifte. Vi är redo att skapa en ännu starkare mänsklig/Arkturisk allians, och allt vi behöver för att göra det är att ni släpper in oss. Vi behöver att ni öppnar upp er och känner efter oss, sedan kan vi mer medvetet arbeta tillsammans och med avsikt skapa denna femte-dimensionella mänskliga upplevelse som ni hört så mycket talas om.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...