Judas Iskariot, 28 mars

Judas Iskariot

Lördag 28 mars 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Himlen är Er nådig alla barn på Jorden. Ni är alla välsignade och på väg hem till det rätta element där ni hör hemma. Ljuset har nu börjat tränga in i era kroppar, ibland känns det behagligt och ibland känns det obehagligt beroende på hur och var motståndet sitter i kroppen. Det kan både vara en fysisk upplevelse eller en psykisk upplevelse. Ömmande muskler och oro i magen är det många som kan känna av. Massera lite på de ömmande musklerna och sänd ljus dit, likaså till oron eller rädslan i magen. Oron kan komma så långt bortifrån att du inte minns vad den kommer ifrån. Be då guiderna om hjälp att ta bort den. Moder Jord står gärna till tjänst med detta också, ty all oro som försvinner från Jorden hjälper till att lyfta upp energin, så att farkosten blir lite lättare att manövrera.

 

Moder Jord stiger nu sakta men säkert mot 5:e dimensionen, det är inte så mycket mörker kvar även om det kan tyckas så, för er som lever mitt i det. Be att ljuset omringar er och ljuset kommer att finnas där som skydd. Låt ljuset flyta genom din kropp och känn tryggheten i att vara ETT med allting. Du är aldrig ensam. Det kan kännas så ibland men detta är en illusion. Du är omgiven av många kärleksfulla väsen och du är ”ett” med dem och allt som finns runt omkring dig. Ingenting händer som du inte redan har bestämt dig för ska hända. Du går din väg lika säkert som bergsgeten klättrar på klipporna. Ingenting kan ändra på detta. Så ha tillit kära Jordbor även om marken mullrar under era fötter. Vi finns där hela tiden och leder och tar emot er om ni skulle falla. Tillsammans reser vi oss igen och går vidare sida vid sida.

 

Allt är förberett för att Jorden nu ska bli en renare och friskare planet. Tillsammans kommer vi att gå segrande fram medan glädjeropen skallar mot rymden. Vi är er trofasta precis som ni är oss trofasta. Vi är ETT kära vänner och ingenting kan ändra på det. Vi är alla Guds barn och vi bär alla hans ljus i våra hjärtan och i våra kroppar oberoende av hur de ser ut.

 

Detta är vårt sanna mål. Att leva i ”ett” med Vår Fader och att få njuta av hans stora kärlek som omfattar allt som ”är”. Sörj inte kära vänner, vi är alla en del av Vår Fader och vi är alla omfamnade av honom. Det är en lycka större än ni någonsin kan föreställa Er. Men ni kommer snart att få se och känna fler och fler glimtar av den. Då förstår ni er strävan och er väg blir lättare att gå. Energin har en lugnande och virerande ton och ni vill bara sitta där och njuta av den och lämna alla jordiska bekymmer bakom er. Så långt är allt gott och väl och ni närmar er den dagen, då den här känslan tar över allt mer och livet blir mer njutningsfullt. Det är då ni vaknar upp till Er själva och börjar förstå vad det var ni kom hit för att göra. Ni är alla på Jorden av någon orsak stor som liten. Tillsammans blir det stort, det blir helheten som tar er själva och planeten framåt i universum. Allt påverkas allt eftersom energierna rör vid varandra. Likasom världen är föränderlig så är också universum. Allt rör sig och förändras hela tiden. Inget är konstant förutom Guds kärna i centrum som lyser med en ständig kärleksfull energi.

 

Med dessa ord säger jag farväl för denna gången.

 

Med så mycket kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...