Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 december 2018

Judas Iskariot

16 december 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag har kommit idag för att tacka alla, som nu har bidragit till att Jorden nu snurrar in i sitt ljusa flöde. Ljuset som nu lyser in på Jorden har väntat i tusentals år på att få komma tillbaka. Nu är gryningen kommen för den Nya Jorden att födas. Hon sänder sitt födelseskri ut i rymden och vi är många som nu bevittnar hur en ny skapelse av ljus och kärlek håller på att födas fram. Det gamla skalet håller på att falla sönder för det ryms inte längre när det nya stiger upp. Det behövs en större rymd för ett högre ljus.

Era kroppar kommer också att bli lättare och kännas mer porösa. Det är mycket som ändras och omvandlas i era sinnen och kroppar idag. Det som normalt tar år att förändra tar nu endast några veckor eventuellt några få dagar att förändra. Det sista gäller för den tid som nu är. Du är inte längre samma person som du var för en vecka sedan. Din inre förändring med olika föreställningar om livet förändras fortare än vad du själv hinner med att reflektera över. Till din egen förvåning så vänder livet blad och du börjar att göra saker som du inte alls skulle ägnat en tanke åt innan. En process är på gång och ditt liv har tagit en ny riktning. Det här händer många idag, även de som fortfarande är omedvetna om sitt ljusarbete.

Livet går sina egna vägar och du följer med ibland utan att veta om att det är det du gör. För alla medvetna är det dock viktigt att ni lyssnar och följer ert hjärta. Det är ni som föregår och ni som leder i rätt riktning, så att andra kan följa, eftersom det då redan finns i ert kollektiva fält. Detta fält påverkar er mycket mer än ni tror, och ni vet inte ens om att det är ni som har lagt grunden för det utan ni finner det inom er själva. Ja, och så är det ju, ni är alla ”ett” och ni hjälper varandra på olika sätt. Det här är det mest effektiva sättet då det sprider sig relativt snabbt, bara det är tillräckligt många som sänder in sina goda ideér, sitt ljus och sin kärlek till detta fält. Många människor har nu gjort det och det har skett en stor spridning av ljusa ideér fyllda med kärlek runt om på Jorden. Dessa ideér har nu börjat att få fäste och de kommer inom kort att kulminera och stå som bevis för vilken färdriktning det är meningen att ni ska ta. Det kanske inte blir som ni tänker er, men världen står inför en ny gryning och de första stapplande stegen behöver tas i rätt färdriktning för Jordens alla invånare.

Vad är verktygen för rätt färdriktning? – Jo, det är när du i hjärtat känner Kärlek, Ljus och Tillit. Infinner sig inte dessa känslor så är det kanske bäst att du stannar upp och väljer ytterligare en gång. Känslan ska infinna sig för dig, för din nästa och för din Jord. Stämmer det – så är det säkert den rätta vägen.

Tillsammans är ni starka, tillsammans är ni ett stort ljust kollektiv med ovillkorlig kärlek för var och en som bor och uppehåller sig på denna Vår Kära Moder Jord.

Moder Jord befinner sig nu i ett stort flöde och ljuset omfamnar henne från alla håll, så att hon kan stiga upp i hela sin härlighet. Det här var hennes önskan och den är nu förevigad. Det är mycket ljus och kärlek som lyser på vår Jord idag. Det är vackert att se och våra hjärtan sväller av kärlek för allt som nu håller på att ske.

Jag vill avsluta med att säga att ni ska ta väl vara på ljuset och kärleken i era hjärtan och att vi ser fram emot ett snart återseende.

Stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...