Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 september, 2018

Judas Iskariot

Söndag 16 september 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas I. och jag kommer idag för att påminna er om en sak. Påminna er om tiden, tiden som ni lever i och tiden som har gått. Ni är alla mycket upptagna av tiden och många av er har en klocka för att kolla av att tiden är rätt. Ni har olika möten, dagar och tider som ni vet att ni måste passa både för er egen skull och andras. Håll kvar där lite … vad händer om ni blir sjuka? Blir det katastrof .. eller löser det sig ändå? Ja, det löser sig säger ni för det måste lösa sig även om det ibland kan bli lite besvärligt.

Ni befinner er i ett ekorrhjul som bara går runt och runt. Hur blir det om ni hoppar av ekorrhjulet ett par dagar lite då och då? Bara för att hämta kraft och hitta tillbaka till din själ och vilket syfte du egentligen hade med det liv du lever. Var det ett stressfullt till bredden fullt dagsschema som var din längtan? Är det så att du gör det som är din största passion i livet och därför vävs arbete och intresse samman. Eller har du ett mindre stressigt jobb och en större hobby som du passionerat ägnar dig åt? Eller har du helt och hållet fastnat i ekorrhjulet och kan inte komma loss? Det känns som om att livet bara far iväg och allt går i samma hjulspår dag efter dag.

Det är dags att stanna upp och ta upp tråden från ert inre och fråga sig själv: Vad är meningen med mitt liv? Var det detta jag drömde om? Finns det något mer som jag kan och vill göra? I så fall är det dags att ta det första steget dit. Vi behöver alla stanna upp och landa i oss själva ibland för att åter få fotfäste på jorden. Vi behöver alla vara jordade i oss själva för att forma vår rätta väg i de otaliga scenarier som vår värld består av. Ja, det krävs lite mod för att ställa sig lite åt sidan för att begrunda sin tillvaro men mod har ni massor av om ni bara tänker efter. Det krävs mod att bara vara där ni är idag, kära Jordbor och ändå är ni där. Det krävs mod att välja sig själv bland alla dessa krav som ni har runt er, likafullt är det det enda ni kan göra för att ni ska må bra. Att välja sig själv, att respektera och ära sina egna behov är en milstolpe för att ni alla ska må bra. Några måste börja för att andra ska se och förstå att det är det de behöver göra för att må bra i sig själva. Att välja sig själv är att våga stå upp för sig själv samtidigt som man ger mod till andra att stå upp för sig själva.

Livet blir inte sämre för att man lyssnar och följer sitt hjärta, det kan bara bli bättre. Tillsammans blir ni starka och ni bygger en ny värld av större förståelse för varandras behov och drömmar. Det kan vara bra att hoppa av ekorrhjulet emellanåt för att finna er inre dröm och passion. Lägga en byggsten lite då och då så att ni så småningom kan fullfölja ert hjärtas dröm. Det är då ni känner att livet verkligen är värt att leva. Ni ser hur allt förändras runt om er och hur allt faller på plats bara av sig själv. Er dröm har då gått i uppfyllelse och ni lever det liv som ni kom ner för att leva. Det är då tiden försvinner från ert sinne, det är som om den inte existerar. I en värld fylld av passion och glädje har tiden inte längre någon betydelse. Ni är ett med allt.

Med dessa ord lämnar jag er nu åt era drömmar.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...